Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διονύσης Σταμενίτης: Με Πέλλα το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τις υποδομές


Ο πρώην Βουλευτής ΝΔ – Πέλλας, βρέθηκε σήμερα Τρίτη στην παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τις υποδομές και με δημοσίευση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχολίασε την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κατασκευή νέου οδικού δικτύου "Εδεσσα - Γιαννιτσά - Θεσσαλονίκη"

Στη λίστα με τα βασικά έργα υποδομών, που θέτει ως προτεραιότητα η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, συμπεριλαμβάνεται και η κατασκευή νέου και σύγχρονου οδικού δικτύου Έδεσσα-Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη, οι πηγές χρηματοδότησης της οποίας έχουν ήδη βρεθεί.
Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως αυριανός Πρωθυπουργός, αναγνωρίζει την κρισιμότητα του ζητήματος, για το οποίο άλλωστε έχει αναφερθεί δημόσια από το βήμα της ΔΕΘ αλλά και ενώπιον των πολιτών της Πέλλας στην τελευταία του επίσκεψη στα Γιαννιτσά. Η υλοποίηση αυτού του, κοστολογημένου, σχεδιασμού θα τερματίσει την καθημερινή ταλαιπωρία των πολιτών και θα εξασφαλίσει την ασφάλεια των μετακινήσεων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Καλώς τονα και ας άργησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή εξήγησε μας, ο Παραλίμνης -Χαλκηδόνα θα αντικατασταθεί με άλλον καινούργιο; Πες μας και τις πηγές για να μπορούμε να τις διασταυρώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διονυση ήταν δίκαιο και έγινε πράξη,κατάλαβες ,έστω και καθυστέρημενα οτι η σύνδεση με παθε ειναι αυτη και οχι αυτη που ζητούσες , Γιαννιτσά μεσω Αλεξάνδρειας.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.