Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ.: Οι προσαγωγές στα Γιαννιτσά έγιναν για να προστατέψουμε την εκδήλωση (βίντεο)


«Οι προσαγωγές γίνονται με τη λογική να προστατεύσουμε μια εκδήλωση και να προστατευτούν και άλλοι» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος για τις προληπτικές προσαγωγές 16 ατόμων στα Γιαννιτσά, πριν την ομιλία του Φώτη Κουβέλη.

«Ο διοικητής και ο επικεφαλής των μέτρων κρίνουν τα μέτρα που πρέπει να λάβουν… Άλλο σύλληψη άλλο προσαγωγή, και προφανώς οι συνάδελφοι έκριναν ότι πρέπει να γίνει προσαγωγή» σημείωσε ο κ. Χρονόπουλος.
«Θα ήθελα να δω προληπτικές προσαγωγές στα Εξάρχεια, Σάββατο βράδυ, πριν δεχθεί επίθεση η διμοιρία των ΜΑΤ…» σχολίασε ο Γ.Γ. των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος. «Ο αξιωματικός υπηρεσίας μπορεί να κάνει επέμβαση, να κάνει συλλήψεις;» διερωτήθηκε ο κ. Μαυροειδάκος. 

«Έχουμε και συλλήψεις και προσαγωγές όπως τα 213 άτομα στα Εξάρχεια» απάντησε ο εκπρόσωπος της ΕΛ,ΑΣ.

Πάντως, κάποιοι από τους προσαχθέντες διέψευσαν ότι προετοίμαζαν τη Δευτέρα συγκέντρωση κατά του κ. Κουβέλη.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Μην τα μεγαλοποιείτε τόσο έτσι έχουν τα πράγματα!Απλά έκαναν τις προσαγωγές και τους πήγαν αλυσοδεμένους με το ζόρι να παρακολουθήσουν την ομιλία του Κουβέλη και της Τζάκρης γιατί δεν υπήρχε κόσμος να τις παρακολουθήσει...
    Τι να κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αστυνομία είναι γνωστό ότι εκτελεί εντολές των άνωθεν, αλλά δεν είναι κατάλυση του κράτους δικαίου οι προσαγωγές ανυποπτων πολιτών μόνο με το ενδεχόμενο της παρεμποοδισης μιας εκδήλωσης; πού είστε οι 114 ευαίσθητοι δημοκρατικοι πολίτες των Γιαννιτσών να τους υπερασπισετε με τις υπογραφές σας ;κ.αχτσιογλου τι θα μας γράψετε για το φιδάκι που κυκλοφορεί ανάμεσα μας; η οικογένεια της εκλιπουσας αγωνιστριας θα πάρει θέση για την αμαυρωση των ιδανικών της αριστεράς που υπηρέτησε η μνημονευομενη;από μια κυβέρνηση της"αριστεράς "Πώς πιάστηκαν όλοι στα δίχτυα, είναι να γελάς και να κλαις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η οικογένεια της εκλιπουσας για ποιο λόγο να πάρει θέση; Ειλικρινά, ντρέπομαι για το ηθικό επίπεδο των συνδημοτων μου. Από τη μία έχουμε μια μερίδα πολιτών που καλεί (μέσω facebook) σε συγκέντρωση αποδοκιμασιας πολιτικών προσώπων επί τη ευκαιρία της παρουσίας τους σε μνημόσυνο συντοπιτισσας μας, μη σεβόμενοι ούτε την παρουσία των παιδιών της εκεί και από την άλλη έχουμε μια μερίδα πολιτών που εκπροσωπεί δημοκρατικούς θεσμούς να εκμεταλλεύεται πολιτικά το γεγονός της προσαγωγης των πρώτων. Τα ιδανικά των εκλειποντων δεν αμαυρωνονται έτσι εύκολα. Το μόνο που έχει αμαυρωθει για άλλη μια φορά είναι η εικόνα της πόλης μας και γι' αυτό δεν οφείλει να πάρει θέση κανείς. Μπροστά στους νεκρούς σιωπή. Για όλους τους υπόλοιπους, ντροπή.

      Διαγραφή
    2. Tα μνημόσυνα γίνονται στην εκκλησία. Α, τι είπα τώρα ε;Εκκλησία,Πατρίδα δες κάτι λέξεις που χρησιμοποιώ ο φασίστας.Κι εγώ σκεφτόμουν που θα κάνω το γλέντι του γάμου μου.Δεν ήξερα ότι οι δημότικες αίθουσες είναι και αίθουσες μνημοσύνων ,κηδειών κλπ.Μάθαμε πως είχε και face control ή mind control πόσα χρόνια μπροστά είστε ρε;Τα παιδιά της να σεβαστούν πρώτα τον τόπο τους με αυτούς που κουβαλάνε στα ιστορικά Γιαννιτσά γιατί από αυτή την πόλη τρώνε ψωμί,(τί όχι;;; από λεφτά του κόμματος;; τς τς τς)το χώμα της οποίας πόλης είναι ποτισμένο με αίμα ανθρώπων που θυσιάστηκαν για την Μακεδονία μας.Είστε όλοι προδότες και καμία σχέση δεν έχετε με την δημοκρατία και το αποδείξατε για ακόμα μία φορά.Αυτήν τουλάχιστον που γεννήθηκε στην Ελλάδα(την δημοκρατία εννοώ).Συγνώμη που γεννήθηκε εδώ ε; Φασίστας είπαμε .Στο μνημόσυνο της γιαγιάς μου θα φέρω 4 κλούβες με ΜΑΤ για να είμαστε ήσυχοι.Θα ενημερώσω τον κόσμο μην βγει από τα σπίτια του και βρεθεί σε κανένα αστυνομικό τμήμα!!

      Διαγραφή
    3. Προς 3:57 Προηγήθηκε θρησκευτικό μνημόσυνο και πάψε να εκτίθεσαι περαιτέρω με τα δηθεν έξυπνα υπονούμενα υποκριτή Φαρισαίε.

      Διαγραφή
    4. Και στην αίθουσα του Δημαρχείου τί κάνατε τελικά; Μνημόσυνο το ΕΑΜ;κάνατε το θρησκευτικό και μετά είχατε το πολιτικό μνημόσυνο; Άντε ρε καθικια από εδώ.Το μόνο που ξέρετε είναι να το παίζετε πολιτισμένοι και δημοκράτες κι ειστε η ντροπή του ΕΑΜ τελικά.Προοδευτικοι..

      Διαγραφή
    5. Στο μνημόσυνο της συντρόφου σας δεν πάτησε κανένας σας...Εκεί ήμουν...Αν θέλατε να τιμήσετε την μνήμη της κι εσείς εκεί έπρεπε να είστε...Μην μου λέτε εμένα ότι κάποιος δεν σεβάστηκε την μνήμη της γυναίκας...Μονο εσείς δεν την σεβαστηκατε...

      Διαγραφή
  3. Σωστά λέει ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ προστάτευαν την εκδήλωση αν ο μικρός πετούσε το κρουασάν του μετά τι θα γινόταν λίγη ντροπή πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι ευαισθησία αυτός ο Πορτοσαλτε με συγκίνησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντουανέτες στα Γιαννιτσά
    Δεκαέξι προσαγωγές και ένα 13χρονο παιδί. «Προληπτικά» για να... προφυλαχθεί η ομιλία Κουβέλη μετά της Τζάκρη. Περίκλειστοι, αφελείς, κοντόφθαλμοι, έντρομοι. Από πότε τρέμουν τη διαμαρτυρία, αυτοί, οι μπολιασμένοι στη διαμαρτυρία; Οι εκλεγμένοι ως εσαεί διαμαρτυρόμενοι; Ρέα Βιτάλη Πηγή: Protagon.gr https://www.protagon.gr/apopseis/antouanetes-sta-giannitsa-44341793570

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και στις προεκλογικές συγκεντρώσεις το ίδιο θα κάνουν η θα γίνεται μέσα από τα δίκτυα με αναρτήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι καφετζίδες πως τη γλύτωσαν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχαν βγάλει σχετική άδεια κυκλοφορίας από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.