Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Η σιωπή δεν είναι χρυσός» - Με επιτυχία στα Γιαννιτσά η εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στις  7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων- εκδηλώσεων του Δ.Σ. του Δημαρχείου Πέλλας, στα Γιαννιτσά, η εκδήλωση με θέμα «Έμφυλη και Ενδοοικογενειακή Βία», που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος κατά της Έμφυλης και Ενδοοικογενειακής Βίας «Αμέλια», ο Δήμος Πέλλας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών.
Στην εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε πλήθος πολιτών, παρουσιάστηκε από ψυχολογική και νομική σκοπιά η "έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία", με εισηγητές την ψυχολόγο Άννα Νανούδη και τον δικηγόρο, πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Στάθη Φουντουκίδη. Οι εισηγητές ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικοί και παρουσίασαν στο κοινό τις επιστημονικές θέσεις και προτάσεις σχετικά με αυτή τη μορφή βίας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Αμέλια» Ανθή Φαντίδου και μέλη-ηθοποιοί από το «Θεατρικό εργαστήρι Γιαννιτσών», με αναφορές σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, έδωσαν τα μηνύματα: 
«Η σιωπή δεν είναι χρυσός- Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για τη βία. Σπάμε την σιωπή, εξαλείφουμε την βία και την κακομεταχείριση εντός της οικογένειας». 
Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πέλλας Ζωή Κουτσοκώστα (απηύθυνε χαιρετσιμό), η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου Τσαντάκη, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέλιος Αντωνίου, ο πρώην βουλευτής Δάνης Τζαμτζής, η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Αγάθη Μακρίδου κ.α.
endvia
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.