Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών εναντίον Αετοί Βέροιας


Ντέρμπι φωτιά στην 21η αγωνιστική της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ όπου οι Ίκαροι Γιαννιτσών καλούνται να αντιμετωπίσουν τους Αετούς Βέροιας στο κλειστό δημοτικό γήπεδο της Βέροιας. Οι Ίκαροι μπορεί να μην ξεκίνησαν την χρονιά όπως ίσως θα ήθελαν και προγραμμάτιζαν, έχουν καταφέρει όμως μέσα από συλλογική προσπάθεια και μεθοδικές προπονήσεις να ανέβουν στην βαθμολογία και να είναι μια ανάσα πίσω από τους αρχικούς στόχους τους οποίους είχαν θέσει. 

Η ομάδα των Γιαννιτσών λοιπόν έρχεται καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για ακόμη μια φορά, σε ένα ματς το οποίο με νίκη τους εξασφαλίζει την τετράδα και την συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου της Γ εθνικής. Η έως τώρα πορεία τους ήταν φανταστική μένει μόνο να αποδείξουν κυρίως στους εαυτούς τους τι πραγματικά μπορούν να καταφέρουν. ΄΄Είμαστε σε πολύ καλό μομέντουμ και έχουμε πολύ καλό ρυθμό και αυτό φαίνεται από τους αγώνες  μετά την διακοπή των Χριστουγέννων και κυρίως από τις προπονήσεις στις οποίες τα παιδιά τα δίνουν πραγματικά όλα και δουλεύουμε συνεχώς ώστε να βελτιωνόμαστε στην ταχύτητα λήψης σωστών αποφάσεων και εκτελέσεων. Πιστεύω στην ομάδα μου, ευελπιστώ να κερδίσουμε στο ματς του Σαββάτου για να είμαστε πιο άνετοι στο θέμα τετράδα και να ορίσουμε νέους στόχους΄΄, δήλωσε ο προπονητής των Ικάρων Λούσης Λάκης. Το τζάμπολ θα γίνει στο κλειστό γήπεδο της Βέροιας το Σαββάτο και ώρα 18:00.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.