Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έργο προϋπολογισμού 240.000,00 € για την πολιτική προστασία και ασφάλεια των πολιτών υλοποιεί η Π.Ε. Πέλλας στην Τ.Κ. Όρμας Δήμου Αλμωπίας


Τη σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση κοιτόστρωσης γέφυρας Ασπροποτάμου στην Τ.Κ. Όρμας» υπέγραψε υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρουσία του κ. Κόντου, εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 240.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, από τους Ιδίους Πόρους.
«Δίνουμε λύση σε ένα πρόβλημα που χρήζει άμεσης παρέμβασης σε ένα σημείο που η επικινδυνότητα του αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Η αποκατάσταση κοιτόστρωσης της γέφυρας σε δρόμο που οδηγεί σε ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό της περιοχής μας θα ενισχύσει την ασφάλεια των μετακινήσεων. Ευχαριστώ την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας για τη συνεργασία και την ωρίμανση των διαδικασιών των παρεμβάσεων που υλοποιούμε» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθανασιάδου – Αηδονά στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης.

Η μελέτη του έργου περιλαμβάνει την αποκατάσταση της κοιτόστρωσης της γέφυρας της επαρχιακής οδού Αψάλου – Πολυκάρπης – Λουτρών Λουτρακίου στον χείμαρρο Ασπροπόταμο – Μπέλιτσα. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν γενικές εκσκαφές, κατασκευή συρματοκιβωτίων, επισκευή σιδηρών κιγκλιδωμάτων γέφυρας κι άλλες απαραίτητες εργασίες στο πλαίσιο της σύμβασης του έργου.

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 σχόλια:

 1. Θερμά συγχαρητήρια στην κύρια Αηδονά. Με ήθος εργατικότητα και χωρίς μεγάλα λόγια κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να φέρει την περιφέρεια στην κανονικότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγνώμη αλλά ο "αθώος" ποτε θα αναλάβει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κυρία Αηδονά. Βάλτε υποψηφιότητα στο νομό μας. Διδάσκετε εργατικότητα και αποτελεσματικότητα. Πρώτη φορά ο επικεφαλής της Νομαρχίας εμπνέει τους υπαλλήλους του με το φωτεινό παράδειγμα του. Λίγα λόγια - πολλά, μα πάρα πολλά έργα.
  Υ.Γ. φυσικά να απονέμουμε τα εύσημα και στην τεχνική σας υπηρεσία. Πολλή δουλειά. Ακούραστοι υπηρέτες του λαού του τόπου μας. Μόνο μπράβο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.