Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μηνύσεις από τους προσαχθέντες πολίτες στην εκδήλωση με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη στα Γιαννιτσά


Στο ηλεκτρονικό  ταχυδρομείο της σελίδας μας λάβαμε το παρακάτω κείμενο το οποίο δημοσιεύουμε:

Δεκαέξι προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά το πρωί

Κάτι πρωτόγνωρο για τα αστυνομικά δεδομένα έγινε σήμερα  το πρωί στην πόλη των Γιαννιτσών. Πριν την πραγματοποίηση στο Δημαρχείο εκδήλωσης με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη με την παρουσία των τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και με πρωτοφανή αστυνομική παρουσία, 16 συμπολίτες μας που βρίσκονταν κοντά στο δημαρχείο Πέλλας προσήχθησαν χωρίς λόγο και αιτία από άνδρες της ασφάλειας στο αστυνομικό  τμήμα  Γιαννιτσών κατόπιν άνωθεν εντολών όπου και κρατήθηκαν επί ώρες και αφέθηκαν ελεύθεροι στις 13:15΄. Σημειωτέον οι προσαγωγές των πολιτών έγιναν οι περισσότερες εντός παρακείμενου του Δημαρχείου καταστήματος καφέ – ζαχαροπλαστείου. Οι 11 εκ των 16 προσαχθέντων κατέθεσαν αμέσως μετά την απελευθέρωση τους  την παρακάτω μηνυτήρια  αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας, της παράνομης  κατακράτησης και παράβασης καθήκοντος που έχει ως εξής:
Ενώπιον του κ  Εισαγγελέως Πρωτοδικών Γιαννιτσών 
( δια του κ Διοικητή  του ΑΤ Γιαννιτσών )

Μηνυτήρια Αναφορά 

Κατά παντός  αρμοδίου υπευθύνου 

Αξιότιμε κ Εισαγγελεύ 

Άπαντες οι μηνυτές είμαστε έλληνες πολίτες  που έχουμε εκπληρώσει το καθήκον μας προς την  πατρίδα όχι μόνο με την  στρατιωτική μας θητεία αλλά και με την ενεργό  συμμετοχή μας σε όσα για την προστασία  αυτής  επιτάσσει το Σύνταγμά μας 
Τα δε στοιχεία μας είναι γνωστά στις  αρχές   όπως  είναι  και γνωστό ότι μας ενώνει  όλους μας  η αγάπη για την πατρίδα και η ενεργός συμμετοχή μας στις νόμιμες συναθροίσεις –  συλλαλητήρια   των  ελλήνων πολιτών κατά  της κατάπτυστης και προδοτικής  συμφωνίας  των Πρεσπών  τα αποτελέσματα της οποίας  κατά της εθνικής ακεραιότητας της πατρίδας μας είναι ήδη ορατά από ημερών . 
Σήμερα 03/03/2019 περί  ώρα  11,00 π..μ  στα Γιαννιτσά  ήταν  προγραμματισμένη  κλειστή  εκδήλωση     στο Δημαρχείο Πέλλας   με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη   θιασώτη  της   Συμφωνίας των Πρεσπών  στην οποία  όπως πληροφορηθήκαμε   θα ήταν παρόντες και οι Βουλευτές Πέλλας  ομοίως υπάρμαχοι της παραπάνω συμφωνίας την οποίας και εψήφισαν προσφάτως στην Βουλή  κκ Τζάκρη  και  Σηφάκης 
¨Άπαντες  οι  υπογράφοντες από τον 1ο έως τον 7ο ο   ήμασταν εντός  ή πλησίον      καταστήματος  ΚΑΦΕ πλησίον  του  Δημαρχιακού  Μεγάρου στη Συμβολή  των οδών  Χατζηδημητρίου  και  Εθνικής  Αντίστασης    και οι λοιποί από τον 8ο  έως τον 11ο ήμασταν λίγα μέτρα μακρύτερα  επί  της οδού  Χατζηδημητρίου  έξω από το κατάστημα της ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 
¨Ανευ Λόγου  και αιτίας  άνδρες με πολιτική περιβολή  οι οποίοι μας δήλωσαν ως ιδιότητα τους αυτή του αστυνομικού  Ασφαλείας μας προσήγαγαν   στο Αστυνομικό  Τμήμα   ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ  Ο ΛΟΓΟΣ  ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ περί ώρα 10.00 π.μ τους από 1ο έως 7ο ο  και περί ώρα 11,00  τους λοιπούς από 8ο  έως 11ο  μαζί με άλλους συμπολίτες μας   . Με την  άφιξη μας στο Αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών  πληροφορηθήκαμε  ότι  έλαβε χώρα προσαγωγή μας για προληπτικού ς λόγους   εν όψη της εκδήλωσης  με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη   η οποία  δεν  θα έληγε χωρίς Την αναχώρηση αυτού από τα Γιαννιτσά και  ότι  οι αστυνομικοί που μας προσήγαγαν εκτελούσαν  όπως μας δήλωσαν  ( αορίστως )  εντολές ανωτέρων πέραν των ορίων  του Α.Τ Γιαννιτσών   χωρίς αυτοί να κατονομαστούν .
Στο  Αστυνομικό  τμήμα  Γιαννιτσών  παραμείναμε  έως  τις 13.15  όπου μας πληροφόρησαν  ότι  είμαστε  πλέον ελεύθεροι όπως και οι λοιποί προσαχθέντες πλην ημών.  

Επειδή  οι  παραπάνω πρωτόγνωρες και πρωτοφανείς  πρακτικές   των άνευ λόγου και αιτίας προσαγωγών και διαπόμπευσης  δημοκρατικών πολιτών που το κοινό τους γνώρισμα και τίποτα άλλο  είναι μόνο η αγάπη για την πατρίδα (και αυτό ήταν η αιτία  της προσαγωγής και παράνομης κατακράτησής μας  )  δεν αρμόζουν  σε ελεύθερη δημοκρατική  χώρα  όπως την πατρίδα μας ( έως τώρα τουλάχιστον ) και  θυμίζουν  την  Ναζιστική  Γερμανία  την Αλβανία του Χότζα και τα Σκόπια επί Τίτο .
Επειδή  σε ουδεμία ενέργεια προβήκαμε  που να δικαιολογείται  η προσαγωγή μας   και ο διασυρμός μας  ενώπιον  των συμπολιτών μας    κάτι  το οποίο μας έχει θίξει και προσβάλει βαθύτατα .
Επειδή  από τις παραπάνω πράξεις  των  αρμοδίων  πολιτικών  και αστυνομικών προκύπτει  σωρεία παραβιάσεων  του Συντάγματος  που προστατεύει  την  ελευθερία της προσωπικότητας εκάστου έλληνα πολίτη και του Π.Κ από την στιγμή  όπου άνευ λόγου και αιτίας  και μπροστά στα μάτια δεκάδων συμπολιτών μας  λες και ήμασταν καταζητούμενοι  για εγκλήματα του Π.Κ μας  προσήγαγαν  οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί εκθέτοντάς μας     στους ευρισκομένους πλησίον μας συμπολίτες μας και προσβάλλοντας κατ αυτό τον τρόπο    βάναυσα την προσωπικότητά μας   . Ακολούθως δε μας κατακράτησαν παρανόμως στο Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών  έως  τις 13.15 .Εκ των παραπάνω προκύπτει  ότι στα  Γιαννιτσά Πέλλας  από ώρα   10.00 πμ για τους από 1ο έως και 7ο ο και  από 11.00 πμ για τους από 8ο έως  11 ο έως τι 1.15  με τις  παραπάνω εις βάρος μας  πράξεις τελέσθηκαν   από τους  φερόμενους  ως προιστάμενους των υπηρετούντων  αστυνομικών υπαλλήλων  στο Αστυνομικό  και στο Τμήμα  Ασφαλείας Γιαννιτσών τα αδικήματα  της παράβασης  καθήκοντος (ΠΚ 259 της κατάχρησης εξουσίας (ΠΚ 239 παρ. 2), καθώς και της παράνομης κατακράτησής μας επί  1 και 2 τουλάχιστον  ώρες (ΠΚ 325) και της ηθικής αυτουργίας  στην τέλεση  αυτών  των   όποιων αστυνομικών  και πολιτικών προϊσταμένων  διέταξαν  την  προληπτική  προσαγωγή μας  και  κράτηση μας  έως  τι ς 13.15 .  ώρα στο Α.Τ Γιαννιτσών μαζί με άλλους συμπολίτες μας  παρότι δεν συνέτρεχαν νόμιμες προϋποθέσεις σύλληψής μας ή για άλλους λόγους (!), προσαγωγής μας, δεν είχαμε τελέσει κανένα αδίκημα, ούτε υπήρχε υπόνοια τέλεσης αδικήματος ουδενός εξ ημών»
Για όλους  αυτούς  τους λόγους και με την επιφύλαξη εκάστου  νομίμου δικαιώματος μας ενώπιον  των αστικών δικαστηρίων  , των  διοικητικών και  δικαστικών αρχών 
Μηνύουμε τους αγνώστους σε μας, υπευθύνους   αστυνομικούς και πολιτικούς προϊσταμένους που έδωσαν  τις σχετικές εντολές  στους άνδρες του  Τ.Α Ασφαλείας Γιαννιτσών  για την προσαγωγή μας και  παρακράτηση  μας παρανόμως   για τα αδικήματα της  παράβασης καθήκοντος (ΠΚ 259), της κατάχρησης εξουσίας (ΠΚ 239 παρ. 2), καθώς και της παράνομης κατακράτησής μας από τις  10.00 π.μ για τους  1ο έως και 7ο  και  από τις . 11.00πμ   για τους 8ο έως  και 11ο  (ΠΚ 325) στο Α.Τ Γιαννιτσών ως τις 13.15  , παρότι δεν συνέτρεχαν νόμιμες προϋποθέσεις σύλληψής μας ή για άλλους λόγους (!), προσαγωγής μας, δεν είχαμε τελέσει κανένα αδίκημα, ούτε υπήρχε υπόνοια τέλεσης αδικήματος ουδενός εξ ημών» 

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

19 σχόλια:

 1. Θα ζει ενδιαφέρον η υπόθεση αρκεί να μην τρομοκρατεί είτε και αποσύρετε τη μήνυση και μακάρι μια τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι λίγο δύσκολο το βλέπω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αριστεροφασίστεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τόση δημοκρατία πια φτάνει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τελικά αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο φασίστες από τους φασίστες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Βρε κάνα μήνα έπρεπε να σας κρατήσουν.Να αναλαμβάνετε και τις συνέπειες , όταν βρίζετε ασύστολα όποιον δεν συμφωνεί μαζι σας.Αμέσως αρχίσατε το κλαψούρισμα.......που να τρώγατε και καμοιά ψιλή;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να τρωγανε καμια ψιλη οι αντιφρονουντες? ρε χουντα εχουμε? χαχα...
   Εισαι φασιστερος που υποστιριζεις τους συριζαιους αλλα το σχόλιό
   σου θα ταιριαζε με ενος χουντικου το 74. Σας κραζουν παντου και κρατιεστε στην εξουσια με δανεικους βουλευτες που τους ταξατε καρεκλες. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

   Διαγραφή
  2. Το ποιοι βριζαν απροκάλυπτα μαζί με διαδηλωτές ηταν ο θίασος που είσαι βαλτός να υπερασπίζεται.
   Ποιοι έβαζαν αφίσες με κρεμάλες παλι το ξέρεις.
   Οι συγκεκριμένοι ΔΕΝ πρόλαβαν να αρθρωσουν λέξη.
   Με το ΘΑ εκαναν και ΘΑ έλεγαν είσαστε.
   Κατασκευασμένες πρακτικές ενοχής.
   Αυτοι είσαστε.
   Όπως δικαζατε κοσμο στα βουνά, έτσι κάνετε και τώρα.

   Διαγραφή
 6. Γιατί δεν γράφετε και τα ονόματά σας, να ξέρουμε ποιοι καταθέσατε μήνυση; Σας χάλασε το σόου η αστυνομία και απειλείτε θεούς και δαίμονες που δε στείλατε υλικό στο ΣΚΑΙ; Ο λαός των Γιαννιτσών σας γνωρίζει κι αυτό αρκεί για να καταλάβει ο καθένας τι επιδιώκατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Περιμένουμε το δικό σου ονομα πρώτα Για να Σου τα στείλουμε με συστημένο

   Διαγραφή
  2. Και όταν πέσουν οι ...καμπάνες θα παρακαλάνε κλαψουριζοντας σαν τις μωρές παρθένες

   Διαγραφή
 7. Ο ένας που μάσανε δηλώμενος Χρυσαυγίτης, ο παγάκιας που το παίζε μάγκας στα βίντεο που ανεβάζαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ωραια την βρήκες την ταμπελίτσα σου και την έβαλες και καλά έκανες(μόνο με αυτούς υπάρχετε). Για πες μας τώρα για τους άλλους 15;Και το παιδάκι που έβαλαν μέσα με τον πατέρα του ήταν δηλωμένοι Χρυσαυγίτες;Οι δηλώσεις ξεκινάνε από τα νηπιαγωγεία;;Για να ξέρουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας.Περπατάς 600 μέτρα πιο κάτω και σε κάνουν προσαγωγή και μιλάς για σόου;Τις πρακτικές σας δεν τις ξέρει ο απλός λαός καλά που είστε και μερικοί μερικοί και μας μαθένετε πως λειτουργείτε.Ντροπή σε όλους σας!!

   Διαγραφή
  2. Αν δεις καλά, αναφέρομαι στον έναν, σάφως και δεν ήταν όλοι Χρυσαυγήτες. Σάφως και δεν επικροτώ το γεγονός αλλά μην πάνε να μας το πασάρετε ότι ήταν όλοι απλοί πολίτες και ανεξάρτητοι για να διαμαρτυρηθούν. Μπαίνουν οι Χρυσαυγήτες για να μαζέψουν ψήφους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και λοιπούς.

   Διαγραφή
  3. Αν οι υπόλοιποι είναι ακομματιστοι απλοι πολίτες θα σε τρομαξει;Γραφεις πως μπαινουν χρυσαυγιτες για να μαζέψουν ψηφους.Εχεις πληροφορίες; Ή απλα ο καθένας λέει εδώ ότι κατεβάσει η κεφαλα του; Όταν μάθουμε τα ονόματα που έκαναν μηνύσεις θα ψάξουμε να βρούμε σε ποιους εκλογικούς καταλόγους είναι εγγεγραμμένοι. Ξυπνάτε λίγο, υπάρχει κι ο απλός κόσμος που έχει αγανακτήσει,υπάρχει ο κόσμος που αθώα αγαπάει την πατρίδα του.Υπαρχει ακόμα ευτυχώς κόσμος που δεν προσκυνησε κόμματα και χρώματα κι αυτό κάποιοι δενμ πορουν να το χωνέψουν.ΑΥΤΑ!!

   Διαγραφή
  4. Ο καθένας γράφει ό,τι μ...α του γουστάρει.

   Διαγραφή
 8. Ο λαος δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ούτε συνθήματα μπορείτε να δημιουργησετε!!!Τίποτα Ντιπ!!!

   Διαγραφή
 9. Λένε για τη δικτατορία χούντα επανάσταση πραξικόπημα όπως θέλει ας αποκαλεί ο καθένας εκείνη την περίοδο απαγόρευε αρχικά τη συνάθροιση άνω των τριών ατόμων ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνον τον νόμο εφάρμοσε σιγά το πράγμα αν κάτσει στην εξουσία αλλά 4χρονια θα καταργήσει και τις εκλογες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και δεν θα μπορέσεις να βγεις βουλευτής!!! Ατυχος είσαι τελικά!!!

   Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.