Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βελτίωση της υποδομής του Κολυμβητηρίου Έδεσσας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα σημαντικό πρόγραμμα για την αναβάθμιση της υποδομής του Κολυμβητηρίου Έδεσσας, που χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Ήδη τοποθετήθηκε η ειδική μεμβράνη εξοικονόμησης ενέργειας στη μικρή και τη μεγάλη πισίνα του Κολυμβητηρίου, ενώ ακολουθεί μία σειρά παρεμβάσεων, που αφορούν την εγκατάσταση νέου καυστήρα, την εγκατάσταση σειράς ηλιακών θερμοσιφώνων που θα εξασφαλίσουν την επάρκεια ζεστού νερού στους χώρους υγιεινής και την προμήθεια ρομποτικής υποβρύχιας σκούπας. Οι παρεμβάσεις αυτές θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θα αναβαθμίσουν την ενεργειακή απόδοση του κολυμβητηρίου, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος λειτουργίας του, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του χώρου.
Παράλληλα, πραγματοποιούνται και άλλες σημαντικές παρεμβάσεις συντήρησης και βελτίωσης της υποδομής του Κολυμβητηρίου, που κάθε χρόνο παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους χρήστες του.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου δήλωσε σχετικά: 
«Κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και βελτιώνουμε συνεχώς τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις. Το νέο γήπεδο σηματοδοτεί την ίδρυση ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στις παρυφές της πόλης, ενώ παρεμβάσεις όπως αυτή στο Κολυμβητήριο δείχνουν ότι βελτιώνουμε σημαντικά την υποδομή μας σε όλα τα επίπεδα. 
Ευχαριστώ θερμά τη στενή μου συνεργάτιδα, Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΕ, Νατάσα Ιατρίδου, όπως επίσης και το στελεχιακό δυναμικό της ΔΗΚΕΔΕ και του Δήμου Έδεσσας, που συμβάλουν αποτελεσματικά στην πετυχημένη υλοποίηση του προγράμματος».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Το κολυμβητήριο αφού λέγατε ότι είναι κοστοβορο και δεν βγαίνει το πράγμα και ότι πρέπει να το δώσουμε σε ιδιώτη τι έγινε τώρα είναι βιώσιμο πείτε απλά δεν θέλαμε και άλλες ευθύνες το κλείσαμε για χρόνια και επειδή φοβηθήκαμε το πολιτικό κόστος το ξανά ανοίξαμε απλές κουβέντες όλα γίνονται αρκεί να θέλεις αρκετά ότι δώσατε δώσατε τώρα οι επόμενοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα ανοίξει το κολυμβητήριο,ξέρει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορούμε το κολυμβητήριο να το κάνουμε υδροηλεκτρικό σταθμό να μην αγοράσει του Άγρα κάποιος υποψήφιος δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.