Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι πρώτοι εννέα υποψήφιοι του συνδυασμού "Εδώ Ζούμε" με επικεφαλής τον Χρήστο Μπάτση


Ο ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, επικεφαλής του συνδυασμού "Εδώ Ζούμε" έχει την τιμή να ανακοινώσει τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.













Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους.

Με τιμή
Υποψήφιος Δήμαρχος 
Μπάτσης Χρήστος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Μπατσης δήμαρχος Στοικος αντιδήμαρχος το σύνθημα που θα ηχεί παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία Χρήστο. Η νίκη είναι σίγουρη. Έχουμε βαρεθεί από τους βολεμενους τόσα χρόνια. Πάρε την Αλμωπία στα χέρια σου και προχώρα!!! Έχεις όρεξη για δουλειά, είσαι καθαρός, και έχεις άξια και ικανά ατονα μαζί σου για να καταφέρετε πολλά. ΜΠΡΑΒΟ. Η Νίκη θα είναι μεγάλη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία στον αγώνα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους ένας εργατικός άνθρωπος που έχει δουλέψει στη ζωή του και ξέρει πως βγαίνει το μεροκάματο.. Χρήστο καλή επιτυχία να έχεις! όλα να πάνε κατ'ευχήν. Θα σταθώ όμως λίγο στις 2 γυναίκες που ανακοίνωσες μιας και σήμερα είναι η γιορτή της γυναίκας... και οι δυο είναι διαμάντια για της Αλμωπίας μας, και χαίρομαι που είναι μαζί σου!! έχουν προσφέρει πολλά στον τόπο μας, η κάθε μια με τον δικό της τρόπο, γνωρίζουν από πολιτιστικά, από διοίκηση και είναι πολύ αγαπητές στον κόσμο!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτελους άνθρωποι με καθαρά χερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.