Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσιώτης αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συλλαμβάνει ληστές σε δυο διαφορετικά περιστατικά μέσα σε ένα 24ωρο!


Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα στην αγορά της Αθήνας όταν οι κλέφτες εξαφανίστηκαν τρέχοντας αφού πήραν το κινητό και μια θήκη με πιστωτικές κάρτες μέσα απο την τσάντα μιας νεαρής γυναίκας.

Ο αστυνομικός απο τα Γιαννιτσά ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έτυχε να βρίσκεται την στιγμή που έπρεπε στο σωστό σημείο, αντιλήφθηκε το περιστατικό με αποτέλεσμα να δράσει αμέσως. Μετά από καταδίωξη η οποία ακολούθως μετατράπηκε σε πάλη σώμα με σώμα κατάφερε να τους δεσμεύσει περνώντας τους χειροπέδες.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι την προηγούμενη μέρα και ενώ βρισκόταν πάλι εκτός υπηρεσίας σε μία παρακείμενη καφετέρια ενεπλάκη ξανά σε περιστατικό ληστείας αυτή τη φορά. Μόλις άκουσε μια ανήλικη κοπέλα να καλεί σε βοήθεια, την οποία προηγουμένως τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν και χτύπησαν με σκοπό να τις αφαιρέσουν τα προσωπικά της αντικείμενα, επενέβη και με την βοήθεια ενός φίλου του, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Παρακάτω η ευχαριστήρια επιστολή της γυναίκας στην ιστοσελιδα του policenet.gr, η οποία με την σειρά της επαινεί και ευχαριστεί δημοσίως τον Γιαννιτσιώτη αστυνομικό Παροτσίδη Διονύσιο, που όπως επιβεβαιώνεται απο έρευνα του Pella Daily, υπηρετεί στην Αθήνα τα τελευταία οχτώ χρόνια και υπήρξε στέλεχος διαφόρων ειδικών επιχειρησιακών ομάδων της ελληνικής αστυνομίας.: 

“Καλησπέρα σας θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως έναν αστυνομικό που επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο το Σάββατο που μας πέρασε.

Ενώ βρισκόμουν σε πολυκατάστημα παρέα με μια φίλη μου επι της Ερμού αντιλήφθηκα την έντονη παρουσία αρκετά πλησίον μας δυο αντρών.

Μα λόγο του πολύ κόσμου δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία μέχρι που έβαλα  το χέρι μου στην τσέπη και κατάλαβα πως με είχανε κλέψει το κινητό και τις κάρτες που είχα μέσα στη θήκη.

Ώσπου να το συνειδητοποιήσω και να γυρίσω το κεφάλι μου προς τα πίσω οι κλέφτες είχανε τραπεί σε φυγή.

Για καλή μου τύχη όλο το παραπάνω σκηνικό αντιλήφθηκε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, στον όποιον οι κλέφτες είχανε κινήσει την υποψία, μεταγενέστερα μου είπε πως μόλις τους είδε να απομακρύνονται εσπευσμένα με ένα κινητό στο χέρι ενώ παράλληλα είδε εμένα να ψάχνω τα πράγματα μου αμέσως μετά σαν να έχω χάσει κάτι τους πήρε από πίσω τους καταδίωξε και κατάφερε να τους περάσει χειροπέδες τι και αν χρειάστηκε να παλέψει μαζί τους.

Πάνω στον πανικό μου έκανα μια κλήση απελπισίας από το τηλέφωνο της φίλης μου στο κινητό μου, δεν περίμενα να το σηκώσει κάποιος.

Μα προς έκπληξη μου το σήκωσε και το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήτανε να είναι στην άλλη άκρη του ακουστικού ένας αστυνομικός και ποσό μάλλον εκτός υπηρεσίας πιο πολλές πιθανότητες θα έδινα να το σήκωνε ο ίδιος ο κλέφτης.

Επειδη με εχουνε ξανά κλέψει στο κέντρο άλλες δυο φορές και δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από την αστυνόμια και για όλα τα προηγούμενα αναθεώρησα πολλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αστυνομικό Διονύση Π. με καταγωγή από τα Γιαννιτσά για την παρατηρητικότητα του, την άμεση ανταπόκριση του και για το θάρρος που επέδειξε.

Ο οποίος παρεπιπτόντως σύμφωνα με αστυνομικούς στο τμήμα στο οποίο έδωσα την κατάθεση μου την προηγούμενη μέρα είχε συλλάβει με την βοήθεια ενός φίλου του τρεις ληστές μετά από ληστεία σε μια κοπέλα και πάλι χωρίς να δουλεύει.

Πραγματικά ότι και να πω είναι λίγο ευχαριστώ και πάλι.”

Πηγή: policenet.gr - pelladaily.wordpress.com 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.