Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aιχμηρή δήλωση της Κατερίνας Μπαγκή για την μη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Χρ. Γιαννούλη


Ιδιαίτερα αιχμηρή είναι η δήλωση που ανάρτησε στο προσωπικό της ιστολόγιο η Κατερίνα Μπαγκή από την Αλμωπία για την μη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Χρ. Γιαννούλη, όπου τα σενάρια την ήθελαν σίγουρη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο.

Η κ. Μπαγκή καταγγέλει ότι την «έκοψαν» από το ψηφοδέλτιο «αξιωματούχοι του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας», οι οποίοι, όπως υποστηρίζει, «έθεσαν ισχυρότατες ενστάσεις για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο». Παράλληλα κάνει λόγο για «τοπικούς κομματάρχες τύπου ‘’ Γκόρτσου ‘’ και ‘’ Μαυρογιαλούρου’’».

Η ανακοίνωση- δήλωση που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό, έχει ως εξής:

"Μετά από πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και προσωπικής συνεννόησης με τον κ. Χρήστο Γιαννούλη δέχτηκα να βοηθήσω το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Όμως η καλύτερη δυνατή επίδοση του ψηφοδελτίου του κυρίου Γιαννούλη στη Κεντρική Μακεδονία μάλλον δεν αποτελεί επιδίωξη και των αξιωματούχων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα, οι οποίοι έθεσαν ισχυρότατες ενστάσεις για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο.
Κατόπιν τούτου δεν θα είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του κυρίου Γιαννούλη « Κοιτάμε Μπροστά» επειδή μάλλον κοιτάμε πίσω ακλουθώντας αναχρονιστικές πρακτικές που παραπέμπουν σε τοπικούς κομματάρχες τύπου ‘’ Γκόρτσου ‘’ και ‘’ Μαυρογιαλούρου’’! 
Ο καθένας ας κριθεί για τις αποφάσεις του....”

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment