Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση της Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέλλας για την διπλή θρασύδειλη επίθεση φασιστών σε μαθήτρια μέλους της ΚΝΕ στα Γιαννιτσά


Καταδικάζουμε απερίφραστα την διπλή θρασύδειλη επίθεση φασιστών σε εκλεγμένη μαθήτρια σε πενταμελές μαθητικό συμβούλιο του λυκείου, μέλους της ΚΝΕ στα Γιαννιτσά.

Το αυγό του φιδιού, στην προσπάθειά του να σπείρει το εθνικιστικό και φασιστικό του δηλητήριο, δε δίστασε μέσα σε τρεις μέρες, για δεύτερη φορά, να τραμπουκίσει και να επιτεθεί, φορώντας μάλιστα κουκούλες. Αν θεωρούν ότι με αυτές τις πρακτικές θα τρομοκρατήσουν στο ελάχιστο τον λαό και τη νεολαία της περιοχής μας, είναι βαθιά γελασμένοι.

Η εμφάνισή τους μόνο τυχαία δεν είναι σε αυτήν τη συγκυρία. Γνωρίζουμε καλά, πως μπροστά στη βαθύτερη φτωχοποίηση του λαού, στη διάλυση της προοπτικής της νεολαίας και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπροστά στις νέες αντιδραστικές αλλαγές στο Λύκειο, οι φασίστες είναι αυτοί που θα αποτελέσουν το μακρύ χέρι του συστήματος και θα ξεπλύνουν τους πραγματικούς υπαίτιους των προβλημάτων μας.

Ως Τ.Ε. Πέλλας, συγκρουόμαστε και ενισχύουμε την πάλη μας ενάντια στους φασίστες σε κάθε χώρο εργασίας, στα σωματεία, στις γειτονιές μας. Βάζουμε μπροστά τα λαϊκά και εργατικά αιτήματα ενάντια σε κυβέρνηση, κεφάλαιο, φασίστες και όλο το σύστημα που τους θρέφει.

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μίλησε και το παρακλάδι των ΚΕΕΡΦΑσιστών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΣ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΕΓΕΙΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί στον κόσμο τους στους δήθεν αγώνες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. από την μια τα φασισταρια οι ναζί της χ.α και από την άλλη οι τραμπούκοι εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς δυστυχώς σας τρώμε στην μάπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.