Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημέρα Γευσιγνωσίας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Έδεσσας (φωτο)Την Κυριακή 21 Απριλίου, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Έδεσσας της ΙΙ Μ/Κ Μ/Π, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η δράση «Ημέρα Γευσιγνωσίας» όπου διακεκριμένοι μαθητές του τμήματος αρχιμαγείρων (chef) του Δημόσιου ΙΕΚ Έδεσσας, με επικεφαλής τον Αρχισέφ κ. Θεόδωρο Κουρατζόγλου, σε συνεργασία με το προσωπικό της ΛΑΦΕ, μαγείρεψαν και πρόσφεραν ένα υψηλής μαγειρικής και απόλαυσης σαρακοστιανό μενού με 4 πιάτα, υπό την συνοδεία μουσικής πιάνου, ενθουσιάζοντας με το αποτέλεσμα τους παρευρισκομένους.

Για την ανιδιοτελή προσφορά τους, στους μαθητές και τον επικεφαλής του υπόψη τμήματος, επιδόθηκαν αναμνηστικά από τον Υποδιοικητή της Μεραρχίας και ανανέωσαν την συνεργασία τους για ανάληψη νέων δράσεων.

Η Μεραρχία εκφράζει τα συγχαρητήρια της στο βραβευμένο τμήμα αρχιμαγείρων (chef) και στο Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας, με ευχές για περισσότερες επιτυχίες.

ΙΔΑΧ/ΤΕ/Α΄ Παντελής Γεωργακόπουλος
Προϊστάμενος Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων Ταξχος Γεώργιος Χρήσταινας
Υποδιοικητής
(Για τον απουσιάζοντα Δκτή)


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.