Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H Αριστερή Κίνηση Πέλλας σταματάει τον προεκλογικό αγώνα για τις δημοτικές εκλογές


Ούτε ΑΔΕΔΥ ούτε ΓΣΕΕ - Πάρε την εξέγερση στα χέρια σου λαέ!

Την ώρα που ο λαός μας έχει χάσει μισθούς – σπίτια και δικαιώματα χρόνων, η τροϊκανή ΓΣΕΕ προσπαθε ί να κάνει συνέδριο με αφεντικά – μάνατζερ και μπράβους και όχι με εργαζόμενους. Την ίδια ώρα το εργατικό κίνημα –με τα πολλά του προβλήματα– υψώνει το ανάστημα του και δείχνει το δρόμο της εξέγερσης και της ανατροπής βάζοντας φραγμό στο ψευτοσυνέδριο της κλίκας του Παναγόπουλου (των 8.000 ευρώ μισθό συν έξτρα επιτροπών).
Αυτόν τον δρόμο καλούμε τον λαό του δήμου Πέλλας να βαδίσουμε με αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα γυρνώντας οριστικά την πλάτη στα παραμάγαζα - εκφραστές του υποταγμένου συνδικαλισμού (Εργατικό Κέντρο – Επιμελητήριο κλπ).
Για την καλύτερη οργάνωση αυτού του αγώνα πρέπει οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους με πρώτο βήμα τη δημιουργία ανεξάρτητου κέντρου αγώνα.
Για το λόγο αυτή η Αριστερή Κίνηση Πέλλας σταματάει τον προεκλογικό αγώνα για τις δημοτικές εκλογές και δίνει όλες τις δυνάμεις της για την ανασύνταξη και καλύτερη οργάνωση των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων της περιοχής μας.
Εννοείται ότι καλούμε το λαό του δήμου Πέλλας να μαυρίσει στις εκλογές του Μαϊου τους 4 δεξιούς δημάρχους - υποστηρικτές του υποταγμένου συνδικαλισμού και αυλικούς των μνημονιακών κυβερνήσεων.
Ο αγώνας δεν άρχισε χθες και δε θα τελειώσει αύριο.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΛΛΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment