Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Αριδαίας


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι η 3η ΥΠΕ προέβη στην προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για την βελτίωση των κτιριακών υποδομών και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Αριδαίας,  προϋπολογισμού 149.970 ευρώ. Η διαδικασία κατάθεσης προσφορών γίνεται ηλεκτρονικά έως τις 7-5-2019 και η επιλογή του αναδόχου θα γίνει μετά την ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών στις 14-5-2019.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υγείας και αφορά στην αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Αριδαίας ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα που παρατηρούνται στη λειτουργία του και να βελτιωθεί το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και οι συνθήκες εργασίας των εργαζομένων σε αυτό.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Καραγκιοζιλικια κοιτάτε προεκλογικά.
    Τωρα θα στρώσει όλη η παρακμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.