Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - ΄Ικαροι Γιαννιτσών


Έφτασε λοιπόν η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ. Η ομάδα των Ικάρων βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας με τους Αετούς Βέροιας και τον Αιγινιακό. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι μεταξύ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και των Ικάρων Γιαννιτσών, ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να δώσει την συμμετοχή των Ικάρων στα πλει οφ ανόδου σε περίπτωση νίκης αλλά και να του την στερήσει σε περίπτωση ήττας και παράλληλα νίκης του Αιγινιακού κόντρα στους Αετούς Βέροιας. 

Το μας αναμένεται το πιο ενδιαφέρον της χρονιάς αφού όλη η σεζόν πλέον για τους Ίκαρους κρίνεται στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας. ΄΄Το ματς είναι το πιο κρίσιμο της χρονιάς αφού όλη η προσπάθειά μας θα κριθεί εκεί μέσα. Έχουμε κάνει καλές προπονήσεις είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Αλεξάνδρεια και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε την νίκη και να συμμετέχουμε στα πλει οφ ανόδου. 

Θεωρώ ότι με την πορεία μας στον δεύτερο γύρο το αξίζουμε αλλά θα χρειαστεί να φτύσουμε αίμα για πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πιστεύω στους παίκτες μου και αν μείνουμε συγκεντρωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά΄΄, δήλωσε ο προπονητής των Ικάρων Λούσης Λάκης. Το ματς θα λάβει μέρος το Σάββατο στο κλειστό δημοτικό γήπεδο της Αλεξάνδρειας και ώρα 18:00! 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.