Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την συμπόρευσή της με τον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε η ΔΗΜΑΡ


Η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, που συνεδρίαζε σήμερα, επισημοποίησε την διαφαινόμενη μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, συμπόρευση της με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις άλλες κινήσεις της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Στην απόφαση, η οποία ψηφίστηκε με ποσοστό 91% (30 ψήφους υπέρ και 3 κατά) τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «θεωρούμε ότι αυτό που μας ενώνει είναι το παρόν και κυρίως το μέλλον για την ανάγκη ανάδειξης μιας πραγματικά προοδευτικής πολιτικής σε Ελλάδα και Ευρώπη, παραμερίζοντας άλλα όχι σβήνοντας, τις διαφορές μας για το παρελθόν, για κυβερνητικές πολιτικές που ασκήθηκαν και τις υπαρκτές μας διαφωνίες σε μια σειρά ζητημάτων».

«Η συνεργασία αυτή», προστίθεται, «θα είναι μια ισότιμη σχέση με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας. Οι πολιτικές θέσεις της ΔΗΜΑΡ θα εκφράζονται με αυθεντικό τρόπο, μέσω της πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας. Η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ με το δικό της διακριτό πλαίσιο θέσεων θα έχει θετική συμβολή στο να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για να συντελεστεί στη χώρα μια πραγματικά προοδευτική αλλαγή με σύγχρονο, ρεαλιστικό, μεταρρυθμιστικό σχέδιο».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Τόσο πολύ είναι πω πω αντέ ρε σουργελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαπιοι και οι δύο ουτού ή άλλως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη.
    Αυτό που διαφαινόταν με την στήριξη τηε δημαρ σε κρίσιμες ψηφοφορίες υπέρ τηε κυβέρνησης ,με αντάλλαγμα την ένταξη τους στο συνονθύλευμα που λέγεται Σύριζα, αφου μόνοι τους ουτε σε τοπικό χωριού δεν θα έβγαιναν.
    Έπεσαν οι μάσκες .
    Η κουντουρά με αλλαγή νομού εντάχθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα.
    Η δημαρ συμπόρευση - σύμπτυξη με το Σύριζα.
    Μια χαρά.
    Κατα τ άλλα έλεγαν και οι μεν και δεν για ψήφους κατα συνείδηση χωρίς ανταλλάγματα.
    Μα ποση ξεφτιλα σηκώνει αυτός ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε και ένα ευχάριστο η σαβούρα με την σαβούρα να φεύγουν τα βαρίδια να καθαρίζει ο χώρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.