Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών Δ. Πέλλας: Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την κάθε απόπειρα εκφασισμού της πόλης μας


Θλίψη, αγανάκτηση, μα και έντονο προβληματισμό προκαλούν η κλιμακούμενη ακροδεξιά ρητορική όπως και εμφάνιση ακραίων φασιστικών συμπεριφορών στην πόλη μας, με πλέον πρόσφατες την επαίσχυντη φραστική επίθεση σε βάρος του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Χρ. Γιαννούλη κατά την επίσκεψή του στα Γιαννιτσά αλλά και την άνανδρη επίθεση σε δεκαπεντάχρονη μαθήτρια μέλους της ΚΝΕ.

Πρόσφατες ενέργειες εντασσόμενες όμως σε μία αλληλουχία γεγονότων η οποία μόνο ως οργανωμένη και καθοδηγούμενη μπορεί να εκληφθεί, από την πυρπόληση στρατοπέδων στις ρίψεις μολότοφ στο σπίτι της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη, από τον προπηλακισμό του Υπ. Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή στον εκφοβισμό ατόμων που συνυπέγραψαν το κείμενο των «114 πολιτών της Πέλλας για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας», από τις ρίψεις αυγών και κοπριάς σε βουλευτικά και κομματικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην επίθεση στα τοπικά γραφεία του ΚΚΕ. Και όλα τα ανωτέρω υπό ένα διογκούμενο διαδικτυακό, και όχι μόνο, κλίμα τρομοκρατίας κατά τοπικών βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και απλών πολιτών, ανεξαρτήτου ιδεολογίας και κομματικής τοποθέτησης, που τολμούν να εκφράσουν αντίθετη με «συγκεκριμένους» άποψη σε κυβερνητικά μέτρα, σε προσφυγικό, στη Συμφωνία των Πρεσπών. Με «συγκεκριμένους» για τους οποίους τα Γιαννιτσά είναι η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, ο φασισμός, το «ΜΑΥΡΟ». 

Δεν είναι όμως αυτά τα Γιαννιτσά μας! Τα Γιαννιτσά μας είναι ο ομαδικός τάφος με τα 110 και πλέον θύματα των ΝΑΖΙ και των ντόπιων συνεργατών τους, είναι οι ανά τις δεκαετίες αγώνες και θυσίες συμπολιτών μας για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία, είναι η Αλληλεγγύη, είναι το «ΛΕΥΚΟ». Ως Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας αισθανόμαστε την υποχρέωση να κρούσουμε ηχηρά και άμεσα τον κώδωνα του κινδύνου. Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την κάθε απόπειρα εκφασισμού της πόλης μας, την οιαδήποτε ακροδεξιά ρητορική και πρακτική μίσους και εκφοβισμού. Καλούμε δε, κόμματα, φορείς, συλλογικότητες, τον κάθε δημοκράτη συμπολίτη και συμπολίτισσά μας να αναλογιστούν το βάρος της ευθύνης που τους αναλογεί και όλοι μαζί να εναντιωθούμε στον κυοφορούμενο ρατσισμό και φασισμό, σε μία κοινή συμπόρευση για την απομάκρυνση του μαύρου πέπλου του διχασμού, της μισαλλοδοξίας, του φόβου με το οποίο κάποιοι επιχειρούν να σκεπάσουν τα Γιαννιτσά μας. Η ανοχή είναι συνενοχή, είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία, ας το καταστήσουμε σαφές!

Η Οργάνωση Μελών
ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Το φίδι του φασισμοί γέννησε αυγά και στα Γιαννιτσά ,τα οποία αποδείχθηκε ότι εκκολάφτηκαν , άλλα ευτυχώς τα περισσότερα ήταν....κλουβιά .Πέντε φασίστες δεν μπορούν να αμαυρώσουν το δημοκρατικό και αγωνιστικό φρόνημα των πολιτών της περιοχής. Το μίσος που σπέρνουν δεν θα φυτρώσει. Η δημοκρατία και η αλληλεγγύη θα σταθούν απέναντι σε κάθε νοσταλγό της χούντας και του ναζισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτω ο Στάλιν...

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή οποίος διαφωνεί με εσάς είναι φασίστας και ότι άλλο λέτε πω πω κάτι δημοκράτες που είστε

      Διαγραφή
    3. Έτσι
      Όποιος διαμαρτύρεται είναι χουντικός και φασίστας.
      Τι καλά...
      Τους βαλατε μια ταμπέλα και πάμε παρακάτω.

      Διαγραφή
    4. Προβοκάτσια των ιδιωτικών καναλιών ζήλεψαν τις τηλεθεάσεις του Γιαννούλη....

      Διαγραφή
  2. Καλα εσας σας φτυνουν και εσεις νομίζετε ότι βρέχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συριζαιοι στην επαρχια ειστε πουθεναδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα Γιαννιτσά θα νικήσει η δημοκρατία. Όλοι μαζί θα το
    δείξουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπου και αν είδα πλάνα ,σε όποιο κανάλι ακόμα και.στην ΕΡΤ ,όλος ο κόσμος στον πεζόδρομο Γιαννιτσών δεν δέχτηκε και δεν ήθελε τον Γιαννούλη.
    Όλοι χρυσαυγιτες ,χουντικοί ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 9,25 Δυστυχώς οι περισσότεροι ΝΑΙ και ας μην το ομολογείτε δημόσια ,γιατί φοβάστε την κατακραυγή.Γοητεύεστε από τον λαικιστικό , ρατσιστικό και εθνικιστικό λόγο,γιατί είναι συνθηματικός ,εύκολος και εύπεπτος και έτσι αλληθωρίζετε προς ακραία κόμματα όπως Χ.Α , Λαος , Ελληνική Λύση κλπ. Δυστυχώς πάλι δεν υπάρχει μεγάλη δημοκρατική παράδοση στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας.Ο κ. Καιρίδης , ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ δεν έχει άδικο , όταν εμμέσως πλην σαφώς , αμφισβητεί την αρχαιοελληνική μας καταγωγή. Αλλωστε η σημερινή μας κατάσταση τον επιβεβαιώνει.

      Διαγραφή
    2. Και δηλαδή δεν βρέθηκαν εκεί τυχαία??
      Ήξεραν και πήγαν να γιουχαρουν τον Γιαννούλη??
      Γιατί δεν τους συλλαβατε και αυτούς κατα την προσφιλή σας τακτική?
      Μη λες όμως για εύκολους συνθηματικόυς λόγους, γιατί το φασίστες κουφάλες με συνοδεία αφισών - φωτογραφιών δικο σας είναι.
      Μ αρεσει που βλέπεται παντού φαντάσματα δεξιούς, κρανοφόρους ΚΚΚ και δεν σημαζεύεται.
      Την στιγμη που ο δικός σας εκτελεστικός βραχίονας έχει σαν δεύτερη φύση τα κράνη και τις κουκούλες.
      Άντε γεια ρε.

      Διαγραφή
  6. Ποιος είναι αυτός ο Γιαννούλης ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.