Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση Γ. Σηφάκη: Καταψήφισε την ίδρυση Πανεπιστημίου στην Έδεσσα ΝΔ και Γ. Καρασμάνης - Το ίδιο έκανε και η Χ.Α. και το ΚΙΝΑΛ


Οι κυβερνητικοί βουλευτές το 2013 που καταργήθηκε το Πανεπιστήμιο με κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ας κρατούν τουλάχιστον χαμηλά τους τόνους και να μην διεκδικούν προσωπικές δάφνες. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει την Πέλλα και στην Πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Η πορεία της Πέλλας προς την παραγωγική ανασυγκρότηση δεν θα αναστραφεί στις επικείμενες εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου. Δεν θα ξαναγυρίσει η Πέλλα στις εποχές της κατρακύλας και της απόλυτης εγκατάλειψης.
Το Πανεπιστημιακό τμήμα Μουσειολογίας 4ετούς φοίτησης ακολουθούν και τα διετή Πανεπιστημιακά Προγράμματα για αποφοίτους ΕΠΑΛ σε όλες τις πόλεις της Πέλλας ( Έδεσσα, Γιαννιτσά, Αριδαία, Σκύδρα) που θα λειτουργήσουν αμέσως μετά την ίδρυση μέσα στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Τι λόγο ύπαρξης έχει ένα πανεπιστημιακό τμήμα στην Έδεσσα η τα Γιαννιτσά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε χωριό και ΤΕΙ κάθε πόλη και Πανεπιστήμιο......
    Η αριστεία Για Την αριστερά είναι χολέρα Για αυτό και ξεφτιλίζουν την παιδεία. Φτιάχνοντας τμήματα όπου τους καπνίσει χωρίς υποδομές χωρίς τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ τι να κάνω τώρα μετά από αυτό, να τον ψηφήσω?........))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10.37 εξήγησε μου πρώτα τον δικό σου λόγω ύπαρξης και μετά θα σου πω για την προσπάθεια εξέλιξης του νομου καλά? ???????? ΈΕΕΕΕΕΕΕ? ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο το γραφείο του Σηφάκη η κομμάτοσκυλο να φανταστω.βολεμενοι όλου του κοσμου ενωθειτε

      Διαγραφή
  5. Τμήμα εκλογικών παροχών να κάνεις Σηφάκη μπορείς να διδάξεις το ένα εξάμηνο εσύ και το άλλο η Τζάκρη .τώρα που θα μας αδειάσεις την γωνιά να ασχολείστε με κάτι που το κατέχεται. Καλό Πάσχα σε εσένα και τους υπαλλήλους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ καλά κάνανε, Σχολή παπαρια, φάντασμα, ποιόν κοροϊδεύεις; Εκείνος ο συριζαιος βουλευτής, απο την Ηλεία, ο Μπαλαουρας φρουρά, φρουρά...σου την έκλεψε την Σχολή ,εσυ περίμενε το τρένο της καρατζοβας, ίσως τότε γινει ελκυστική στους υποψήφιους, φοιτητές και την δηλώσουν και τότε θα ιδρυθεί η Μουσικολογία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κοσμος πεινάει εεεεεεεεε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΗΦΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΣΙΑ Τ ΥΠΌΛΟΙΠΟ! ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΜΙΕΣ Π ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΓΑ ΠΑΛΙ.ΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ - ΣΗΦΑΚΗΣ - ΤΣΑΚΡΗ - ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τζακρη ψήφισε όλα τα μνημόνια επί ΠΑΣΟΚ και συνέχισε με Σύριζα εξαθλιωνοντας τον κόσμο οικονομικά και ο σηφακας επίσης
      ψήφισε μνημόνια με τον Σύριζα.
      Όλοι για τον Καιάδα είστε.

      Διαγραφή
  10. Γιάννη μου (1.14) δυστυχώς έρχεται η Ν.Δ, το αποτέλεσμα είναι 2 ,1,1 ή 3,1 ή και 4,0 που σημαίνει 2 Ν.Δ, Καρασμάνης Φουντουκίδης, Σαχινίδης, Τζάκρη, η Καρασμάνης, Φουντουκίδης, Σταμενίτης τζακρη , η καρασμανης φουντουκιδης ,σταμενιτης , Ανδρίτσος. Εσένα δεν σε βλέπω πουθενά ,λυπάμαι, αλλά κράτησε τα αποτελέσματα και θα με θυμηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την φόρα που πήρες ισως και 5-0.Αφου και ο Σαχινίδης δικός σας είναι από τα σπλάχνα σας.Μόνο τον Σιβένα ξέχασες!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.