Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πολίτες της Σκύδρας ζητούν την κατάργηση της ονομασίας Αλέξανδρος Νικολαΐδης από το Δ.Α.Κ Σκύδρας



Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία της Σκύδρας πληροφορήθηκε πως ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης πολιτικοποιήθηκε, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού, μιας και δεν δύναται ένας Ολυμπιονίκης πρότυπο της νεολαίας, να πολιτικοποιηθεί και να υποστηρίζει δημόσια την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους βόρειους γείτονες μας, γεγονός που έρχεται όχι μόνο σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά και με το ψήφισμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων που υιοθέτησε πρώτο σε όλη την Ελλάδα το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας μη αποδεχόμενο την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία!

Για τους λόγους αυτούς κι επειδή δεν επιθυμούμε στους χώρους όπου αθλούνται τα παιδιά μας να υπάρχουν πρότυπα ανθρώπων που από Ολυμπιονίκες μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς... 

Καλούμε όλους τους δημότες της Σκύδρας αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 2:30 το μεσημέρι έξω από το δημοτικό στάδιο Σκύδρας για συλλογή υπογραφών με αίτημα προς το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας την  κατάργηση της ονομασίας  Αλέξανδρος Νικολαΐδης από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (κλειστό γυμναστήριο) Σκύδρας και υπέρ της αλλαγής αυτού.

ΥΓ.: Ευχή όλων μας είναι η απόσυρση της υποψηφιότητας του και η μη ενασχόληση του με την πολιτική γενικότερα. Ώστε να σταματήσει η συλλογή των υπογραφών.-

Τηλ. επικ.: 6974583059


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. μια ταπεινή ερώτηση: αυτοί οι δημότες τι βιογραφικό έχουν να παρουσιάσουν? το τελευταίο καιρό παγκοσμίως έχει αρχίσει μια συζήτηση που λέει: καλή η Δημοκρατία, αλλά για να χαίρεσε τα καλά της πρέπει να προσφέρεις και κάτι...δεν είναι τζάμπα αυτά....Που σημαίνει: αγαπητοί κύριοι πέστε μας τι προσφέρατε για να έχετε και απαιτήσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μεγάλοι πατριώτες γιατί δεν λέτε τους συμπολίτες σας σκοπιανούς που βάζουν βενζίνη , φτιάχνουν δόντια και παίζουν στα καζίνο τους.Μα αφού και εσείς τα ίδια κάνετε!!!Υποκρισία και άγιος ο θεός !!!Ανάθεμα αν έχετε καταλάβει τι σημαίνει η συμφωνία των Πρεσπών. Μόνο κραυγές και συνθήματα , την ουσία ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτάνει που κατάλαβες εσύ την... ουσία!!! Η Μακεδονία θα σας καταστρέχει για πάντα. Εύγε στους πολίτες της Σκυδρας.

      Διαγραφή
    2. Φιλαρακο, εισαι παπαγαλακι. Ο,τι ακους το λες. Ποιες βενζινες λες; Ξεκινα εσυ απο Σκυδρα να βαλεις βενζινη στα Μπιτολα. Και τζαμπα να στην εβαζαν μεσα θα ησουν. Οποτε τις εξυπναδες σου αλλου

      Διαγραφή
    3. Σοβαρά; Οτι πάτε στην Γευγελή για τα παραπάνω πρώτη φορά το ακούς; Προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το δάκτυλο σου;Είσαι αλήθεια από την περιοχή;

      Διαγραφή
  3. Οταν σηκωνε την Ελληνικη σημαια και μας εκανε περηφανους σε ολο τον κοσμο .....ηταν πατριωτης.Τωρα δεν σας αρεσει!!!!Καιροσκοποι του κερατα!!! ΩΨΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!
    Υ.Γ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι δεν κάνεις εσύ και οι όμοιοι σου. Με αυτό που κάνει τα γκρεμίζει όλα. Κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας, δειλοί και άνανδροι. Όλοι εμείς ήμασταν παρόντες στα συλλαλητήρια. Ένας αθλητής που δοξάζει την Ελλάδα απαγορεύεται να κομματίζεται, τέλος!!

      Διαγραφή
    2. Ο πρώτος ή ο τελευταίος αθλητής είναι που μπαίνει στη διαδικασία των εκλογών; (Πατουλίδου, Σακοράφα, Δήμας, Ζαγοράκης, Ιωαννίδης και η λίστα συνεχίζεται!)
      Δεν τον θέλετε (επειδή συμπράττει με ένα κόμμα που δεν σας αντιπροσωπεύει), μην τον ψηφίσετε. Απλά τα πράγματα!

      Διαγραφή
    3. Και ποιος σού είπε ότι είμαστε υπέρ όλων αυτών; Ή Πατουλίδου είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση κακομοίρη!!

      Διαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΣΕ ΔΙΑΟΡΑ ΚΤΙΡΙΑ Κ.Λ.Π ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΛΟΣΜΟ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΕΡΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και δεν αλλάζετε το όνομα , εσείς θα γελοιποιηθήτε.Βγάλτε το "Μέγας Αλέξανδρος " ,αφού είστε όλοι απευθείας γνήσιοι απόγονοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την παραπάνω "ιδέα "δεν την κάνουν απλοί πολίτες αλλά πέντε γνωστοί ΦΑΣΊΣΤΕΣ που εν όψη της γιορτής τους (21 Απριλίου )έπρεπε κάτι να πουν .
    Όψιμοι τάχα πατριώτης που λουφαζαν όταν παραδίδοταν όνομα, γλώσσα κλπ επί άλλων κυβερνήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tο 'πε κάποιος επιτέλους!!!

      Διαγραφή
    2. Με τέτοια μαλακία που είπε κανονικά πρέπει να του πάρουν και το μετάλλιο πίσω.

      Διαγραφή
    3. Τόν κακό σας τόν καιρό φασιστεροί. Σκουλήκια είστε που δεν έχετε τα κότσια να βγείτε με τα ονόματά σας. Ελάτε τώρα εδώ στην Σκύδρα να μάς τα πείτε!!!! Ή πρωτοβουλία ανήκει στον Θεόφιλο Παπαδόπουλο, υπεύθυνο του ιστολογίου της Ένωσης Γονέων Πέλλας και πρώην πρόεδρο της "Ενωμένης Ρωμιοσύνης". Καλά σάς είπε ο Μίκης "αριστερόστροφους φασίστες"!

      Διαγραφή
    4. Ποιος είναι αυτός ???Η μάνα του τον ξέρει?

      Διαγραφή
  7. Αν φορούσε παντελόνια ο ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ θα επρεπε να παρει τα δύο μετάλλια και να τα παει στα Σκόπια γιατί εκεί ανοικουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.