Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασυνείδητη παρέα μετέτρεψε σε… «χωματερή» το κέντρο της Αριδαίας!


Ασυνείδητη παρέα τριών ατόμων αναποδογύρισαν σήμερα τα ξημερώματα όλους τους κάδους απορριμμάτων στον δρόμο με τα ψαράδικα στην Αριδαία, μετατρέποντάς τον σε … «χωματερή». Επίσης, από κάδο ανακύκλωσης τα ίδια άτομα πήραν όλα τα μπουκάλια και τα έσπασαν κατά μήκος όλου του δρόμου, τον οποίο κατέστησαν με αυτό τον τρόπο και επικίνδυνο.

Είναι σημαντικό δε να σημειωθεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε ξημέρωμα Πέμπτης, που ως γνωστόν πραγματοποιείται λαϊκή αγορά και η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη συγκριτικά με τις υπόλοιπες ημέρες!

Ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, άντρες της οποίας με μάνικες και με την πίεση του νερού καθάρισαν τον δρόμο που είχε τα… «μαύρα του τα χάλια»!

*φωτο αρχείου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Όπως Δήμαρχε δεν χαράζουν και δεν βάφουν ημέρα Πέμπτη τις διαβάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αγόρι μου γλυκό το κόμπλεξ σου για τον δημαρχο θα το πρξς

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι ασυνείδητα άτομα. Είναι μαστουρωμενα τσογλανια που, από αγανάκτηση και οργή, σου έρχεται να τα πυροβολησεις στο δόξα πατρι τα σκατοπαιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αστυνομία που ήταν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στειλτε τα τσογλανια αναμορφωτηριο να δουμε θα το ξανακανουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στείλτε τα να καθαριζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οκ . μπορώ να πω το εξής!!1ον δεν υπαρυπάρ νόμοι στην ελλαδαρα μας.2ον όταν κάποιοι τέτοιου είδους άνθρωποι κάνουν τέτοια πράγματα ειείν υπεύθυνοι οι οικογένειες πού τους έμαθαν έτσι! Κ 3ον όταν κ μόνο όταν μπουν προστιματα γενικά κ υπάρχει καποικ ποινή για οτιδήποτε τότε κ μόνο τότε θα σταματήσουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εφ όσον κάποιοι τους είδαν απ τα μπαλκόνια προφανώς ξέρουμε και ποιοί είναι.Το θέμα είναι ότι θα τους ξαφνιάσουμε όταν δεν θα το περιμένουν ή θα προτείνατε νόμιμη επίσκεψη στις οικίες τους? προφανώς πρέπει να λογοδοτήσουν οι συγκεκριμένοι τύποι....Κανείς δεν το ξεχνά...Ακόμα και πριν μερικά χρόνια άτομα που έσπασαν μπουκάλια μπίρας σε γαμήλια επίσκεψη στην αριδαία είναι υπό παρακολούθηση...Τσαμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει μια κάμερα σε αυτό το σημείο ας το εξετάσουν οι αρμόδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.