Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Εντός του μήνα η αποκατάσταση της ελλιπούς τηλεοπτικής κάλυψης του σήματος της ΕΡΤ στην ευρύτερη περιοχή της Άρνισσας


Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει αποδέκτης παραπόνων για ελλιπή τηλεοπτική κάλυψη του σήματος της ΕΡΤ στο Νομό Πέλλας και πιο συγκεκριμένα στον οικισμό της Άρνισσας Πέλλας και στην ευρύτερη περιοχή.
Κατόπιν τούτου ήρθε σε επικοινωνία τόσο με τον Γενικό Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ κ. Πέτρο Φίλο όσο και με τον Διευθυντή Ανάπτυξης & Λειτουργίας Δικτύων κ. Σόλωνα Δασκαλάκη οι οποίοι την  ενημέρωσαν ότι:
Η ΕΡΤ Α.Ε., ως πάροχος επίγειας ψηφιακής εκπομπής, έχει προετοιμάσει την εγκατάσταση ψηφιακού Α/Δ στη θέση Βλάστη Πτολεμαΐδας, με στόχο την πληρέστερη κάλυψη της ευρύτερης περιοχής της Άρνισσας.
Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν, η προγραμματισμένη εγκατάσταση καθυστέρησε και θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου 15ημέρου του τρέχοντος μηνός.
Μετά την εγκατάσταση θα διενεργηθούν μετρήσεις για να διαπιστωθεί η πλήρης κάλυψη της παραπάνω περιοχής.
Η κ. Τζάκρη θα βρίσκεται  σε επικοινωνία  με την ΕΡΤ για την εξέλιξη των εργασιών. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπράβο στην κ. Τζακρη που δεν αυτοπαινευεται. Μπράβο της !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλίμονο... Μην χάσουν οι άνθρωποι το Συριζα Chanel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού εκανε τον Μουλα μέλος του φορέα Διαχείρισης της Λιμνης,η άλλη μεγάλη προσφορά της στην Αρνισα είναι να βλέπουν Σιριζερτ οι Ιθαγενείς,ώστε να παίρνουν την καθημερινή δόση σανου που τους χρειάζεται.Συγχαρητήρια κ. Τζάκρη.Την μεγάλη αυτή προσφορά σας στον τόπο μας θα την θυμηθούμε στις εκλογές Δημοτικες και Βουλευτικές και θα σας περιποιηθουμε δεόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δικός μας τι κάνει ; πρέπει να έρθει η άλλη από μακριά για να λυθεί το πρόβλημα τόσους υπαλλήλους έχει δεν ενδιαφέρθηκε κανενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.