Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού στο Μοναστήρι της Λάκκας – Συνελήφθη ο δράστης


Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού σημειώθηκε χθες το βράδυ στη γυναικεία Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου που βρίσκεται στη Λάκκα του δήμου Πέλλας. Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα.

Πιο συγκεκριμένα, χθες Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 10 το βράδυ, ένα άτομο 36 ετών, μετέβη και εισέβαλε στην Ιερά Μονής στη Λάκκα. Υπό την απειλή μαχαιριού σε 66χρονη Γερόντισσα της Μονής, αφαίρεσε χρηματικό πόσο 70 περίπου ευρώ από το ταμείο έκθεσης του μοναστηριού και τράπηκε σε φυγή με αγροτικό αυτοκίνητο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και μετά από συντονισμένες ενέργειες, άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Πέλλας εντόπισαν και συνέλαβαν λίγο αργότερα τον δράστη που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μαζί με ένα ακόμη άτομο. Μέρος του χρηματικού ποσού που κλάπηκε και έφερε μαζί του κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη Μονή, ενώ πάνω του βρέθηκε και το μαχαίρι με το οποίο απείλησε την Γερόντισσα της Μονής. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα (φωτο) στο οποίο επέβαινε ο 36χρονος, ως μέσο τέλεσης της ληστείας. 
Πρόκειται για το ίδιο άτομο που πριν από λίγες ημέρες έκλεψε 1000 ευρώ από το παγκάρι εκκλησίας στα Γιαννιτσά.    

Όπως προέκυψε, ο δράστης είναι κάτοικος Τοπικής Κοινότητας του δήμου Σκύδρας και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα  μαζί με την σε βάρος του κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Κ.Εισαγγελεα τι περιμένετε? Να σκοτώσει κανέναν άνθρωπο. Είναι σεσσημασμενος κακοποιός. Κλειστε τον μέσα στην φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν σκοτώσει πάλι σε λίγο έξω θα είναι .ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.