Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπία: Νεανικός έρωτας… κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές!


Ένα περιστατικό, με «πρωταγωνίστρια» ανήλικη μαθήτρια Αλβανικής καταγωγής, που διαμένει μόνιμα στην Αλμωπία, κινητοποίησε τους γονείς της, την αστυνομία και το ΚΤΕΛ Πέλλας.
Πιο συγκεκριμένα, σε χωριό της ανατολικής Αλμωπίας μαθήτρια με καταγωγή από την Αλβανία, λίγο πριν κλείσει τα 18 της χρόνια, αποφάσισε να επισκεφθεί τον ομοεθνή της φίλο που διαμένει στην Αθήνα. 
Έτσι λοιπόν, την περασμένη Παρασκευή, με το κλείσιμο των σχολείων ξεκίνησε για να επισκεφθεί τον φίλο της, στην πρωτεύουσα. Επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της γραμμής για την Αθήνα από το ΚΤΕΛ Αριδαίας, χωρίς να ενημερώσει τους γονείς της, οι οποίοι ανησύχησαν καθώς δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι και -φυσικά- δεν είχε ενημερώσει την οικογένειά της για την πρόθεσή της να ταξιδέψει. 
Έτσι, όταν άργησε να επιστρέψει από το σχολείο, ο πατέρας της προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, όμως, είχε το κινητό τηλέφωνό της κλειστό. 

Ο πατέρας της, ιδιαίτερα ανήσυχος από την εξέλιξη αυτή, ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας. Μετά από μια σειρά ενεργειών και διερεύνησης στο διαδίκτυο, διαπιστώθηκε από την Αστυνομία ότι η νεαρή διατηρούσε σχέση με τον ομοεθνή της και αποκαλύφθηκε ότι βρισκόταν καθ΄ οδόν προς την Αθήνα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.
Το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε η ανήλικη βρισκόταν στους Αγίους Θεοδώρους, όταν την εντόπισαν αστυνομικοί και την παρέδωσαν στον αναστατωμένο πατέρα της.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Άντε να ακούμε και κανένα λαβ στόρι γιατί με την κρίση αυτό το ξεχάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.