Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης : Ο Υπουργός Σταύρος Αραχωβίτης στην Πέλλα - De minimis στα αχλάδια


Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης σε Πέλλα και Ημαθία πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα  -  Εξετάζεται άμεση καταβολή  de minimis  στα αχλάδια 
Το Υπουργείο μαζί με τον ΕΛΓΑ θα εξετάσουν και την φετινή ακαρπία στα αχλάδια καθώς την κακή καρπόδεση στα δαμάσκηνα για την διερεύνηση των αιτιών που τις προκάλεσε
Το Υπουργείο εξετάζει την άμεση καταβολή de minimis στα αχλάδια (Κρυστάλια και αυτά που στον ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν χαρακτηριστεί ως Αχλάδια Α και Αχλάδια Β) για τις ζημιές από βακτήριο το 2016. Αφορά 17.000 στρέμματα πανελλαδικά και η καταβολή θα γίνει ανά στρέμμα όπως έχουν δηλωθεί μέσω του ΟΣΔΕ στον ΟΠΕΚΕΠΕ.  Εξετάζεται ακόμη και η φετινή ακαρπία στα αχλάδια μήπως μπορέσει το Υπουργείο να συμπεριλάβει και αυτή στο de minimis.

Ο Βουλευτής μετέφερε και στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ το θέμα των δαμάσκηνων σε διάφορες περιοχές της Πέλλας που παρουσίασαν πρόβλημα στην καρπόδεση και δεσμεύτηκε να εξεταστούν εξονυχιστικά τα αίτια που την προκάλεσαν.
Ακόμη του μετέφερε τα δικαιολογημένα σε κάποιες περιπτώσεις παράπονα των αγροτών που επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις στα κεράσια ( Νησί, Βρυτά, Κ.Γραμματικό, σε τμήμα του αγροκτήματος Μαργαρίτας  και σε άλλα χωριά της Πέλλας ) ζητώντας την παρέμβαση του για να αποκατασταθούν όποια προβλήματα προέκυψαν στην διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων που υποβάλλονται.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Φίλε Γιάννη Σηφάκη ,δεν διόρισες, δεν έφαγες ,ακολούθησες τα πιστεύω σου.Είσαι ωραίος.
    Εμείς όμως θέλουμε βουλευτές με μεγάλα χέρια...να έχουν καλή σχέση με το ...Μέλι...να υπόσχονται όπως μας έχουν μάθει δεκαετίες τώρα στο ψέμα...Σ ευχαριστούμε για την γενναιότητα που επέδειξες και θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου.
    Υπάρχουν και ιδέες ανώτερες από τον πατριωτισμό ,όπως η Δημοκρατία και η Ελεύθερη διακίνηση των Ιδεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους αγελαδοτροφους κύριε σηφακη δεν υπάρχει τίποτα υπάρχουν και αυτοί ξερετε

      Διαγραφή
    2. 2:14 μπράβο σου!!!! σκιαγραφησες ακριβώς την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Σηφακη. Εντιμος, ευθύς, μαχητης με αξιοπρέπεια και ήθος .Αξία εκπροσωπησε και θα εκπροσωπήσει όλους αυτούς που τον εμπιστευτηκαν με την ψήφο τους. Αξίζει ρε φίλε!!!!

      Διαγραφή
    3. Ποοοολυ ποιηση

      Διαγραφή
    4. Αυτό που το γραφείο του μόνο του τα γράφει μόνο του τα σχολιάζει και τον θαυμάζει με ξεπερνάει. Ούτε επί Σοβιετικής Ένωσης δεν γίνονταν τέτοια προπαγανδιστική ενημέρωση.

      Διαγραφή
    5. ΡΊΓΗ ΣΥΓΚΟΙΝΗΣΗΣ.
      ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ

      Διαγραφή
    6. .μπράβο Γιάννη εμείς οι κομουνιστές είμαστε περήφανοι για σένα. Ό,τι δεν πρόλαβε να κάνει ο ΕΑΜ ΕΛΑΣ στη Πέλλα στην Μακεδονία το ολοκληρωνειες εσυ.

      Διαγραφή
  2. Για τους παραγωγούς Αβοκάντο και γλυκοπατάτας Κ σηφακη δεν θα κάνετε κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκανε για τους παραγωγούς μπανάνας και μύρτιλου.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Γιάννη Σηφάκη άσε μας ήσυχους στα προβλήματα μας που δεν μπορείς να λύσεις.

      Διαγραφή
    3. Εγώ λέω μια και τα κάνει όλα να μας φέρει θάλασσα έτσι για ξεκούραση βρε αδερφέ να χαλαρώνουμε μετά την γραπα

      Διαγραφή
  3. Αξιος λεβέντης .περπατά και η Μακεδονία Η ξακουστή σείεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αυτοθαυμασμος είναι πραγματικό πρόβλημα.
    Φτουμου αγόρι μου είσαι πρώτος.
    Μπαταρει η βάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θέλουμε έναν βουλευτή όπως παλιά! Να μας τάζει λαγούς με πετραχήλια.Να ζούμε στο ψέμα και την Κυριακή στην εκκλησία να το παίζουμε Καλοί Χριστιανοί.Και από Δευτέρα να βρίζουμε ότι δεν μας συμφέρει...Πρώτοι στην υποκρισία και στο ψέμα.Κυριακή και καλά άνθρωποι της πίστης και από Δευτέρα όλα για το συμφέρον μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες, τοτε να τον σκιαγραφήσει έντιμο ,ευθυ,με αξιοπρέπεια και ηθος. Τα άκουσες ρε φιλε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε Σηφάκη μήπως ξέρετε πότε επιτελους θα πληρωθει ο προφητης τα χαλαζία επείγον σας παρακαλωπαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έθεσε ένας διαβασμένος φίλος ένα μεγάλο θέμα που πολλοί το περνάνε απαρατήρητο: απλό και ξεκάθαρο.Ένας άνθρωπος πρέπει να πιστεύει σε κάποιες μεγάλες ιδέες.Να έχει ιδανικά.
    Ανάμεσα σε αυτά τα ιδανικά κάποιοι νομίζουν ότι ο πατριωτισμός είναι το πρώτο? Λάθος.Για πολλούς άλλους είναι η αγάπη στην ελευθερία του λόγου.Τι να τον κάνω τον πατριωτισμό εάν δεν έχω ελευθερία? Άρα το πολύ το κυρ ελέησον περί πατρίδας οικογένειας και θρησκείας εεεε δεν δείχνει και κανα υψηλό επίπεδο φρόνησης θα λέγαμε σήμερα...ένα τεμπέλικο αναμάσημα έτσι μάθαμε έτσι συνεχίζουμε μοιάζει...Το γιατί δεν το ψάξαμε ποτέ...αλλά ότι η μακεδονία ειναι ελληνική εεε καλα γι αυτό είμαστε σίγουροι...οι κάγκουρες που διοριστήκαμε επι πασοκ και τώρα μπορεί να ψηφίζουμε και ΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι μπορείς να πετάς οτι μπούρδα θέλεις ελεύθερα, οφείλεται στον πατριωτισμό κάποιων ,αλλιώς μπορεί να ημασταν οθωμανική επαρχία ακόμα η προάστιο της Βουλγαρίας.
      Ενα οπλόσημο ξέρεις τι λέει??
      < ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΥΛΑΤΕ >
      Εσύ και εσεις όχι δεν φυλάτε,αλλά χωρίζεται, δίνεται και ξεπουλατε,με πρόσχημα την ελεύθερη σκέψη και βούληση την απαγκίστρωση απο τα παλιά της πατρίδας ,θρησκείας και οικογένειας που είναι πολύ κυρ ελέησον και too much για εσάς.
      Για εσάς που ονειρευοσαστε εναν κοσμο χωρίς αφεντικά ,αρκεί να είσαστε εσεις αυτά τα αφεντικά.
      Χωρίς ιδέες και οικογένεια όταν μεγαλωσατε σε κοινόβια και καταλήψεις και κάνατε τραμπες τις απελευθερωμενες σε ιδέες γυναίκες που είχατε στην παρέα και κάποια στιγμή βρέθηκε μπροστά σας ενα παιδί, κσι ενα πρωι μετα απο λίγη σκέψη του δώσατε ενα όνομα επειδή έτσι σας ήρθε.
      Αρα ποιο είναι υψηλότερο επιπεδο φρόνησης και νόησης??
      Και για την Μακεδονία αν δεν πιστεύετε οτι ηταν είναι και θα είναι ελληνική, οι πόρτες με τους βόρειους γείτονες που σκίζεσται για αυτούς, είναι ορθανοιχτες.
      Ιδού η Ρόδος και να μη μας γράφεται εμας τους γραφικούς.
      Α και που σαι
      Κοιτά μερικές εκλογικές τετραετίες πίσω.
      Που ηταν η ΝΔ ,το ΠΑΣΟΚ, το Σύριζα ( πρώην συνασπισμός ) το ΚΚΕ. Κλπ.
      Η ΝΔ είναι στα ίδια πάνω κάτω με δεκαετίες πρίν, το ΚΚΕ το ίδιο.
      Τι έχει αλλάξει??
      Το ΠΑΣΟΚ που έγινε κιναλ,και μείωσε τα ποσοστά του και ο συνασπισμός που έγινε Σύριζα και ανέβηκε στα ποσοστά και έγινε - δυστυχώς - κυβέρνηση.
      Αρα οι διορισμένοι καγκουρες του ΠΑΣΟΚ βλέπεις ποιον ψηφίζουν, και ποιους έχουν ως υπουργούς και βουλευτές και στέκονται ακόμα ως κυβέρνηση.

      Διαγραφή
    2. Arco baleno σίγουρα είσαι

      Διαγραφή
  9. Να χαίρεστε το βουλευτιλίκι, σε λίγο το ειδικό Δικαστήριο θα ανοίξει Τις πόρτες Του και θα σας περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σηφακη μας εχεις πρήξει απο την παραπληροφόρηση τα ουμπαλα!! Δύο χρόνια μας λες ό,τι θα φέρεις τον Πολακη,για τα εγκαίνια, κάποια στιγμή για ,να ξεπεράσεις την ντολια ,είπες θα φέρεις τον Πρωθυπουργό,!! μάλλον σε έχουν γραμμένο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.