Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Γ. Σηφάκης κοντά στους πληγέντες αγρότες σε όλη την Πέλλα (φωτο)



Ο βουλευτής επισκέφθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο την Κωνσταντία, Ίδα, Πρόδρομο, Νησί, Βρυτά, Άνυδρο, Λάκκα, Μάνδαλο και Αξό
Στις χαλαζόπληκτες περιοχές από το χαλάζι των τελευταίων ημερών ( Άνυδρο, Λάκκα, Καλή, Δροσερό, Καλλίπολη, Πλαγιάρι, Άψαλο και αρκετές άλλες ) που έπληξε όλες τις καλλιέργειες ( ροδάκινα, νεκταρίνια, κεράσια, δαμάσκηνα και βερύκοκα)   ο βουλευτής διαβεβαίωσε τους πληγέντες αγρότες ότι ο ΕΛΓΑ θα κάνει την δουλειά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαθέτοντας ικανό αριθμό γεωπόνων για την ταχύτερη διεκπεραίωση των εκτιμήσεων.
Στο Νησί και Βρυτά ο βουλευτής ενημερώθηκε για τον μεγάλο αριθμό ενστάσεων που κατατίθενται για τα πορίσματα που τους παραδόθηκαν για τις περσινές ζημιές και αντίστοιχα ενημέρωσε τους αγρότες ότι ο ΕΛΓΑ θα τις εξετάσει με εμπειρότερους γεωπόνους αποκαθιστώντας τυχόν σφάλματα της πρώτης εκτίμησης.
Στην Αξό ο βουλευτής συναντήθηκε με αντιπροσωπεία αγροτών από αρκετά χωριά της περιοχής ( Αξό, Αραβησσό, Μυλότοπο, Πλαγιάρι κ.α.) για το πρόβλημα της καρπόπτωσης στα δαμάσκηνα. Οι αγρότες , συνοδευόμενοι από γεωπόνο της περιοχής, επιχειρηματολόγησαν για τις αιτίες που προκάλεσαν την πολύ μειωμένη καρπόδεση αποδίδοντας την σε παγετό της 01/03 και 4-5/03 στην ανθοφορία που ήταν πρώιμη και καθώς και στις 30/03 σε μικρό καρπίδιο. 
Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να ασχοληθεί με το θέμα και να ενημερώσει τον ΕΛΓΑ σε κεντρικό επίπεδο για τις απόψεις τους.
Ο Γιάννης Σηφάκης ενημέρωσε τους αγρότες στους οικισμούς που επισκέφθηκε και για την επερχόμενη περιοδεία και στην Πέλλα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη και του προέδρου του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Σηφάκης χαλάζι ΕΠΕΣΕ Κ στην Πολυκαρπη Κ στην ΑΨΑΛΟ ΧΤΕΣ ΜΝ κανετε τα κορόιδα γιατι Ο ΚΟΣΜΟΣ είναι αστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε να διαβαζεις δεν αντεχεις φιλε, διαβασε στην 7η γραμμη, αντε, λεξουλα λεξουλα...

      Διαγραφή
    2. Δεν κατάλαβα τα αυτονόητα μας τα παρουσιάζει ως Χάρι έλεος πληρώνουμε κύριε το κατάλαβες πληρώνουμε άκου διαβεβαίωσε ότι ο έλγα θα κάνει την δουλειά του είναι υποχρεωμένος ο έλγα το καταλάβατε

      Διαγραφή
    3. αντε, λεξουλα λεξουλα...
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ.
      ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ

      Διαγραφή
    4. 2.10 eisai APO t grafeio t! ΞΈΡΟΥΜΕ γιαυτο μιλά όμορφα βολεμένε ΤΕΜΠΈΛΗ

      Διαγραφή
  2. σηφακη δεν μπορης χορις φωτογραφία, εκμεταλεβεσε τον πόνο μας και τραβιεσε φωτογραφία, αληος που να τολμησης να ρθης αλα ληγες μέρες σου ερχοντε η εκλογές θα παθης την πλάκα σου μας φλομοσες στο παραμιθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμένο ανορθόγραφο μήνυμα, πιο πολύ με προβοκάτσια του γραφείου μοιάζει

      Διαγραφή
    2. Βιαζεσε πολυ τραχανα

      Διαγραφή
  3. Ήλθε ο βουλευτής στο χωριό βόλτες από κει και από εδώ, για σας χαράς σας πατριώτες Και με οι παππούδες μου ήταν αγρότες.... αφιερωμένο το άσμα στο πατέρα Του έθνους αξιότιμο κύριο Σηφάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.