Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιορτή οργίων στην Κρήτη - Ανταλλαγές συντρόφων και ξέφρενη διασκέδαση από 350 swingers


Καυτό ερωτικό εξαήμερο σε 5άστερο ξενοδοχείο της Κρήτης θα περάσουν για 5η συνεχή χρονιά 350 swingersαπό όλο τον κόσμο, που φτάνουν στο νησί την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr, το ταξίδι οργανώνεται από το ολλανδικό γραφείο SDC, που ειδικεύεται σε προγράμματα διακοπών για swingers.

Τους 350 swingers θα φιλοξενήσει, όπως πάντα, το 5άστερο ξενοδοχείο “Cactus Royal” στη Σταλίδα, έως τις 13 του μήνα, και έχει ήδη κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να περάσουν αξέχαστες διακοπές, ανταλλάσσοντας συντρόφους, αφού αυτός είναι ο λόγος της συμμετοχής τους σε αυτό το ταξίδι.

Πρόκειται για επισκέπτες από την Αμερική και τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, τη Ρωσία και όλη την Ευρώπη, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες. Το κόστος για κάθε πελάτη, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι περίπου 350 ευρώ την ημέρα, και συμπεριλαμβάνει τα πάντα, εκτός από ακριβά ποτά όπως είναι οι σαμπάνιες. Οι swingers ζητούν να τους εξασφαλίζεται εχεμύθεια και απόλυτη ιδιωτικότητα, όσον αφορά στον έξω κόσμο.

Πηγή: neakriti.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.