Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η εκπαίδευση μαθητών Μουσικού Γυμνασίου και 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στην παροχή Πρώτων Βοηθειών


Η εθελοντική ομάδα των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαίδευση ομάδας μαθητών και εκπαιδευτικών του Μουσικού Γυμνασίου Γιαννιτσών και του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στην παροχή Πρώτων Βοηθειών. Η εκπαίδευση οργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος "Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ- Διαχείριση Σχεδίων Δράσης" , τίτλος σχεδίου "Εθελοντική ομάδα σε δράση- Πρώτες Βοήθειες στο σχολείο: Μαθητές εκπαιδευόμενοι - Μαθητές εκπαιδευτές". Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ευχαριστούμε τους διευθυντές των συνεργαζόμενων σχολείων κ. Δημητρίου Γεώργιο και κ. Πισμιση Ελένη, τις εκπαιδευτικούς κ. Λαζου Γεωργία, κ. Καζογλου Χρυσαυγή, κ Γιαννίδου Χρυσούλα, κ Κεσελοπούλου Ζωή και τους μαθητές που συμμετείχαν για την πολύτιμη συνεργασία.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση στα σχολεία της περιοχής Γιαννιτσών που ενδιαφέρονται να εκπαιδεύσουν ομάδες μαθητών στις Πρώτες Βοήθειες να επικοινωνήσουν με το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών κ. Αναργυριδου Δ.- κ. Μπελογια Κ. Tηλ επικοινωνίας: 2382084046

Ο Διευθυντής Η Υπεύθυνη του έργου
Βασιλειάδης Αντώνιος Βλαικουδη Σταματία.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.