Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος για 64 διαρρήξεις αυτοκινήτων


Στη σύλληψη ενός 42χρονου για σωρεία διαρρήξεων αυτοκινήτων σε πάρκινγκ κέντρων διασκέδασης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Ο 42χρονος συνελήφθη όταν προέβαλε αντίσταση σε έλεγχο που επιχειρήθηκε από αστυνομικούς στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από το Σεπτέμβριο του 2017, κινούμενος στην ίδια περιοχή, εντόπιζε οχήματα σε χώρους στάθμευσης κέντρων διασκέδασης και μόλις αντιλαμβανόταν ότι ο οδηγός άφηνε την τσάντα του στο αυτοκίνητο και απομακρυνόταν, έσπαζε το παρμπρίζ  και αφαιρούσε αντικείμενα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, με τον ίδιο τρόπο δράσης προχώρησε σε 64 διαρρήξεις αυτοκινήτων, κατά τις οποίες αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 4.200 ευρώ συνολικά, καθώς και πλήθος συσκευών κινητής τηλεφωνίας, φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, ρολογιών και πιστωτικών καρτών.

Επιπρόσθετα, καταγγέλθηκε η διάρρηξη επιχείρησης της περιοχής, πέντε φορές τον τρέχοντα μήνα, κατά τις οποίες αφαίρεσε αναλώσιμα προϊόντα από ψυγεία της. Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν δύο οχήματα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, εντός των οποίων βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία.

Εις βάρος του 42χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, της αντίστασης και απείθειας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.