Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι μαθητές της ΠΕ Πέλλας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιων Σχολικούς Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πέλλας σας ενημερώνει σχετικά με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών των ΓΕ.Λ. της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας στη Γ΄ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού Μαθητών/τριών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου σχολικού έτους 2018-19. 
Οι αγώνες διεξήχθησαν στους αθλητικούς χώρους της πόλης των Ιωαννίνων, Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» και ΠΕΑΚΙ - Πανηπειρωτικό στάδιο, την Τετάρτη 8 & Πέμπτη 9 Μαΐου 2019. Η Δ.Δ.Ε Πέλλας συμμετείχε με οχτώ μαθητές και μαθήτριες, αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός συγκριτικά με τις συμμετοχές άλλων Διευθύνσεων. Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να αθλούνται επιδεικνύοντας το ίδιο ήθος και την ίδια αγωνιστικότητα. Τα αποτελέσματα των αγώνων περιέχονται στον πίνακα που ακολουθεί:
Ο Δ/ΝΤΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ
& ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Σ.Α.Δ.
ΜΠΑΧΑΡΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.