Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποτάμι: Δεν κατεβαίνει στις εκλογές, συνέδριο το φθινόπωρο


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Ποτάμι, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και την απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη να παραιτηθεί και να αντικατασταθεί από τον αντιπρόεδρο του Κινήματος Γιώργο Μαυρωτά.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος αποφάσισε να μη συμμετάσχει το Ποτάμι στις προσεχείς εθνικές εκλογές, ενώ προσδιόρισε για το φθινόπωρο του 2019 συνέδριο, όπου θα αποφασιστεί το μέλλον του κόμματος.

Σε ανακοίνωσή του το Πολιτικό Συμβούλιο διευκρινίζει ότι με βάση το καταστατικό, το συνέδριο για την εκλογή νέου επικεφαλής πρέπει να συγκληθεί υποχρεωτικά εντός τριών μηνών από την παραίτηση του απερχόμενου επικεφαλής, έτσι η παραίτηση Θεοδωράκη θα ενεργοποιηθεί σε συνάρτηση με την ημερομηνία του συνεδρίου, που προσδιορίστηκε για το Φθινόπωρο του 2019, «ώστε να δοθεί ο χρόνος στα στελέχη και τους φίλους του Κινήματος σε όλη τη χώρα, να αποτιμήσουν ψύχραιμα και νηφάλια το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και την πορεία του Κινήματος».

Επίσης το Πολιτικό Συμβούλιο εκτιμά ότι «η κάθοδος του Κινήματος στις Eθνικές Eκλογές της 7ης Ιουλίου θα σήμαινε ότι το Ποτάμι αγνοεί επιδεικτικά την πρόσφατη ετυμηγορία των πολιτών. Καλεί όμως τους 85.000 πολίτες που ψήφισαν στις 26 Μαΐου το Ποτάμι, να ξεπεράσουν την εύλογη πικρία τους και να προσέλθουν στις κάλπες των βουλευτικών εκλογών».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. αυτά τα κόμματα με ακαδημαικούς με υψηλού επιπέδου αναλυτές ,με αναγνωρισμένα στελέχη της αγοράς κλπ είναι αδικημένα στην ελλάδα...Είναι για Ολλανδία Γερμανία Σουηδία...εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος μας θέλει πολιτικούς που να κουνάνε το δάχτυλο σ αυτον που μας έσωσε απ τη χρεωκοπία...τους ευρωπαίους...εμείς θέλουμε π.χ. βουλευτές που εαν εκλεγουν να μπορουμε να τους ζητήσουμε ρουσφέτι...Ποιά ποιότητα μωρέ? ελλάδαρα...το τριτοκοσμικό κράτος της ΕΕ που μας έδωσαν δευτερη ευκαιρία αλλά πάλι μαγκιές τους πουλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω τι ειπεεεε.
      Λοιπόν
      Να το Παρουμε ανάποδα.
      Ο ακαδημαϊκός, ο σπουδαγμένος ο όλο
      Μαγκιες και φανφάρες μπαρουφακης ο οποίος ως δια μαγείας βγηκε ευρωβουλευτής τώρα. Και ετοιμάζεται για τις εθνικές εκλογές.
      Είδαμε που μας πήγε.
      Πάμε στο ποτάμι ο Θεοδωράκης ξεκίνησε σαν σωτήρας του παλιού ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν τον ήθελαν για πρόεδρο.
      Το ΠΑΣΟΚ έγινε κιναλ αλλά ο Θεοδωράκης έκανε το ποτάμι με δεξαμενή ψήφων απο το κιναλ και την ελαφρό αριστερά κλπ.
      Στήριξε τον Τσίπρα και διασπάστηκε απο το σύμπλεγμα του κιναλ,δήμαρ ,κλπ κλπ κλπ.
      Έφαγε παπάρα στις ευρωεκλογές και μάλλον ετοιμάζεται για κιναλ - ΠΑΣΟΚ μεριά η μπορεί και για Σύριζα ( θυμισου τι σου λέω)

      Φυτευτοι φανφαρολογοι με σκοπό να κλέψουν ψήφους και δημοσιότητα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.