Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο δεύτερο γύρο των εκλογών οι Δήμοι Πέλλας, Έδεσσας και Αλμωπίας


Στο Δήμο Σκύδρας επανεκλέχθηκε με 59% από την πρώτη Κυριακή, η νυν Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου. Αναλυτικά:



Στο Δήμο  Πέλλας  ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Γρηγόρης Στάμκος, θα έχει αντίπαλο τον Στάθη Καστερίδη.



Στο Δήμο Έδεσσας, ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Δημήτρης Γιάννου, θα διεκδικήσει μια νέα θητεία έχοντας απέναντί του τον Γιάννη Τσεπκεντζή 



Στο Δήμο Αλμωπίας ο Σάκης Χατζηδημητρίου θα "μονομαχήσει" με τον Χρήστο Μπάτση






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. τον Μπάτση δεν τον θέλει η Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γρήγορη θα κερδίσεις όσοι πήγαμε με τον συνδυασμό του Θόδωρου , στην δεύτερη Κυριακή θα είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έφτασαν 9 χρόνια στον απερχόμενο δήμαρχο να κάνει έργα, θα κάνει τώρα ;

      Διαγραφή
    2. Έφτασαν για να ξεχρεώσει έναν «βιασμένο» από χρέη δήμο! Εγώ προτιμώ έναν τέτοιο έντιμο δήμαρχο, παρά έναν σπάταλο υποψήφιο που στηρίζεις εσύ!

      Διαγραφή
    3. Αυτό δεν είναι επίτευγμα, όλοι οι δήμοι είχαν επιτήρηση λόγω μνημονίου, δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, αρκετά με το παραμύθι.

      Διαγραφή
  3. Η Αριδαία είναι κερδισμένη και μόνο που έδιωξε τον χειρότερο δήμαρχο τον τελευταίων ετών!έναν δήμαρχο που γεμησε τα λουτρά με δίμηνα για να πάρει ψήφους έναν δήμαρχο που έδινε λεφτά στο χέρι για να πάρει υποψηφίους έναν δήμαρχο που το μόνο που έκανε καλά ήταν να βγαίνει φωτό!έκανε 6 ειδικούς συνεργάτες απλά για να τους δίνει μισθό κράτησε αντιδημάρχους 4 χρόνια με 600 ψήφους γιατί έπρεπε να μπουν και άφησε άλλους με 1000 ψήφους!αλλα κάθε κατεργάρης στο πάγκο του τώρα οι ειδικοί σύμβουλοι καφέ στην πιάτσα και ο Δημήτρης στα θρανία!είμαστε ο μόνος δήμος που δεν μπορούμε να βρούμε σωστό δήμαρχο ενώ στις άλλες πόλεις στηρίζονται 3 τετραετίες εδώ. Μόνο ψέμα και στην τετραετία τελειώνουν!αυτό σας άξιζε αυτό πήρατε και ο κόσμος σας τιμωρησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μπίνος έπαθε καθίζηση όπως έπαθε ολοι οι δρόμοι της Αριδαίας με τα θαυμαστά έργα του αποχετευτικού.
    Όταν διόριζε σωρηδόν στα λουτρά.
    Οταν είχε τον άλλο να κάνει πολιτική για αυτον μέσω του μπλογκ που έχει απαντώντας και περιφρονώντας τα παράπονα του κόσμου με ύβρεις και εξυπνάδες ,βγάζοντας μονο σελφι.
    Όταν τις τελευταίες μέρες τον έπιασε προκοπή και πήγε δε χωριά που δεν πήγε ποτέ να κανει πασαλειματα βαφτίζοντας τα έργα.
    Back to school αγαπητέ.
    Και εσύ που το παίζεις λάρι Κιγκ παρέα με τους ειδικούς συμβούλους μπορείτε να ανεβαζετε μεταξύ σας σελφι και να σχολιαζετε εναλλάξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.