Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αιτήσεις για απόδοση θέσεων στις Λαϊκές Αγορές Έδεσσας και Αριδαίας


Ενημερώνουμε τους επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών ότι έχει δημοσιευτεί η με αριθ.246588(1050)/16-4-2019 και η με αριθ. 246548 (1048)/16-4-2019 προκήρυξη της ΠΕ Πέλλας για την απόδοση θέσεων στις Λαϊκές Αγορές του Δήμου Έδεσσας (αγορά Έδεσσας)  και Αλμωπίας (Αριδαία) αντίστοιχα.

Αιτήσεις γίνονται από τους κατόχους επαγγελματικών αδειών οι οποίες εκδόθηκαν από τους Δήμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), θεωρήθηκαν με τον ν.4497/17 και δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές ευθύνης της ΠΚΜ για λιγότερες από πέντε (5) μέρες.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1.       Φωτοαντίγραφο της ταυτότητας
2.       Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος φορολογίας του τελευταίου οικονομικού έτους
3.       Φωτοαντίγραφο θεωρημένης επαγγελματικής άδειας.

Οι αιτήσεις κατατίθενται στο Τμήμα Εμπορίου της ΠΕ Πέλλας, μέχρι την 21/5/2019 και διατίθενται από το Δήμο (Γραφείο Πρωτοκόλλου και στην ιστοσελίδα dimosalmopias.gov.gr).

 Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες:
http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=233&proclid=3659 (Προκήρυξη για τη Λαϊκή Αγορά του Δήμου Έδεσσας- αγορά Έδεσσας)
http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=233&proclid=3658 (Προκήρυξη για τη Λαϊκή Αγορά του Δ.Αλμωπίας-Αριδαία).

Οι προκηρύξεις έχουν αναρτηθεί και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου στην Αριδαία.

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.