Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διανομή τροφίμων στους Δήμους Πέλλας και Αλμωπίας αυτήν την εβδομάδα από την Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας


Ξεκινά από σήμερα για τους ωφελούμενους του Δήμου Πέλλας και του Δήμου Αλμωπίας αντίστοιχα, η διανομή τροφίμων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους, που θα ολοκληρωθεί αυτήν την εβδομάδα.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα παραλάβουν νωπά τρόφιμα και, ειδικότερα, κρέας βόειο και χοιρινό, τυρί φέτα, ημίσκληρο τυρί και ακτινίδια.


Συγκεκριμένα, 
- για τους ωφελούμενους του Δήμου Πέλλας, η διανομή θα γίνει Δευτέρα 13/5, Τρίτη 14/5 και Τετάρτη 15/5, από τον ισόγειο χώρο που βρίσκεται επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα 17 – 19 (παλιό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών – παλιά αγορά), περιοχή 9ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών
- για τους ωφελούμενους του Δήμου Αλμωπίας, η διανομή θα γίνει την Πέμπτη 16/5 και την Παρασκευή 17/5 από τις εγκαταστάσεις της ΑΦΟΣ Αλμωπίας.

Οι ώρες διανομής για τους ωφελούμενους και των δύο Δήμων είναι:
09:00 – 18:00.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους της συσκευασίας (κυρίως στις περιπτώσεις πολυμελών οικογενειών) χρειάζεται μεταφορικό μέσο για την μεταφορά των προϊόντων που θα παραληφθούν.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα ενημερωθούν εξατομικευμένα με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο επικοινωνίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.