Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εθελοντική Ομαδική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Πέλλας


Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 15 Μαϊου 2019 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική
Ομαδική Αιμοδοσία του Συλλόγου μας, από τις 9:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι, στο παραγωγικό εργαστήρι 'Έδεσσας, Περίτεχνο, στο παλιό νοσοκομείο , απέναντι από το Ξενία. 
Η Εθελοντική Ομαδική Αιμοδοσία διοργανώνεται από την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας. Σας καλούμε να διευκολύνετε την συμμετοχή των εργαζομένων του Δήμου σας στην Ομαδική Αιμοδοσία του Συλλόγου μας, παρέχοντας στους εθελοντές αιμοδότες την σχετική άδεια αιμοδοσίας, (η οποία εξάλλου προβλέπεται από το έγγραφο του ΥΠΕΣΔΔΑ, «Διευκόλυνση υπαλλήλων που εθελοντικά προσφέρουν αίμα» αρ. πρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.53/214/16897, 20784, 16-11-1994). Συγκεκριμένα, ένας/μια υπάλληλος που συμμετέχει σε οργανωμένη ομαδική, εθελοντική, αιμοληψία, δικαιούται να απουσιάσει από την υπηρεσία του πέραν της ημέρας της αιμοδοσίας, δύο (2) μέρες. Σας παρακαλούμε να
κοινοποιήσετε την παρούσα επιστολή στα ΝΠΔΔ και στα ΝΠΙΔ που εποπτεύετε.
Μη διστάσετε να πάρετε μέρος στο υψηλό έργο ανθρώπινης προσφοράς και αλληλεγγύης και να γίνετε μέλος της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας.
Λίγο από το αίμα σας μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές. Και τη δική σας …
«αχρείαστο να ‘ναι».

Για το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας
Πρόεδρος του Δ.Σ. Γκόγκου Βασιλική

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.