Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γρηγόρης Στάμκος: "Εξασφαλισμένοι πόροι για έργα σε κάθε δημοτική ενότητα του Δήμου μας" (φωτο)


Μήνυμα νίκης του συνδυασμού «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε»  έδωσε η μεγάλη συγκέντρωση των δημοτών στην ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού Γρηγόρη Στάμκου στους Γαλατάδες. Ο κ. Στάμκος παρουσίασε τα έργα που έγιναν και έχουν προγραμματιστεί στη δημοτική ενότητα Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά και σε όλο το δήμο Πέλλας. “Όλα τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο εμείς τόπος τα κάνουμε. Με απόλυτη διαφάνεια και εξασφαλισμένους πόρους. Τέρμα πια τα δάνεια και τα χρέη!”, τόνισε.

Ο κ. Σταμκος αναφέρθηκε στο βαρυτικό αποχετευτικό δίκτυο στην Καρυώτισσα, στον βιολογικό καθαρισμό και στην ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου της Καρυώτισσας. Μίλησε για τα έργα αγροτικής οδοποιίας σε Τριφύλλι και Γυψοχώρι, για την ασφαλτόστρωση στο Δροσερό,  για το αποχετευτικό στους Γαλατάδες αλλά  και  για το αντιλιοστάσιο στις Συκιές και προανήγγειλε παιδικές χαρές σε Γαλατάδες, Καρυώτισσα, Παλαίφυτο και Λιπαρό. 
Παράλληλα, υπογράμμισε τα βήματα που γίνονται για την κατασκευή του δημοτικού σχολείου στους Γαλατάδες αλλά και για τις αστοχίες και παραλείψεις χρόνων λέγοντας χαρακτηριστικά  « Όλα τα μεγάλα έργα  φίλες και φίλοι που έχει ανάγκη αυτός ο τόπος εμείς τα κάνουμε.  Ακόμη και το δημοτικό σχολείο για το οποίο ενδιαφέρονται τόσο οι συνυποψήφιοι μου εμείς θα το κατασκευάσουμε! Μας ταλαιπώρησε αρκετά, δε λέω, αλλά είμαστε λίγο πριν να διορθωθεί το λάθος που έγινε από την σύνταξη του γενικού πολεοδομικού σχεδίου το οποίο κανείς δεν αντιλήφτηκε πριν από 10 και πλέον χρόνια και δεν θα το μαθαίναμε εάν δεν ξεκινούσαμε εμείς τις προκαταρκτικές ενέργειες για την κατασκευή του σχολείου. «Έτσι λειτουργούμε εμείς, με πρόγραμμα και ρεαλισμό. Οι δήμοι έχουν πλέον διαδικασίες, προγράμματα, εντάξεις έργων, μελέτες και προϋπολογισμούς.  Με τη δική σας δύναμη θα αξιοποιήσουμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και θα συνεχίσουμε να παράγουμε έργο και να ωφελούμε τον τόπο μας», είπε χαρακτηριστικά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
stamga
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment