Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του υπ. Δημάρχου Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή στα καταστήματα και τη λαϊκή αγορά (φωτο)Ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Τσεπκεντζής συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Κοινωνίας σε Κίνηση επισκέφθηκαν τα καταστήματα και την λαϊκή αγορά της Έδεσσας την Τετάρτη 22/5 και την Πέμπτη 23/5 αντίστοιχα.
 Κατά την διάρκεια της περιοδείας τους είχαν την χαρά να έρθουν σε επαφή με καταστηματάρχες, παραγωγούς και πολίτες. Αντάλλαξαν σκέψεις και προβληματισμούς για ζητήματα που αφορούν τον εμπορικό και παραγωγικό κόσμο. Οι πολίτες αναφέρθηκαν σε προβλήματα της καθημερινότητας τους και εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την υπάρχουσα δημοτική αρχή. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Τσεπκεντζής τόνισε ότι βρίσκεται κοντά στα προβλήματα τους καθώς και ο ίδιος προέρχεται από τον χώρο της αγοράς. Δεσμεύτηκε να παλέψει με κάθε τρόπο για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και παραγωγής καθώς και για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων τους.
 Το κλίμα που επικράτησε ήταν πολύ θερμό και επιβεβαίωσε τα αισιόδοξα μηνύματα που λαμβάνει η Κοινωνία σε Κίνηση για μια μεγάλη νίκη την ερχόμενη Κυριακή.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment