Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το αργότερο αρχές Ιουλίου πληρώνεται το 30% των αποζημιώσεων ΕΛΓΑ για ζημιές του 2018


Καθ’ όλα έτοιμοι να προχωρήσουν στην πληρωμή του 30% των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ, για ζημιές που έγιναν το 2018, δηλώνουν μιλώντας από τον Οργανισμό, στον ΑγροΤύπο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτημα του ΕΛΓΑ για αναθεώρηση του προϋπολογισμού βρίσκεται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, από το οποίο και αναμένεται η σχετική έγκριση.

Ήδη έχουν προχωρήσει οι απαραίτητες διαδικασίες και αρχές Ιουλίου πρόκειται να καταβληθεί στους δικαιούχους παραγωγούς.
Χρειάστηκε όμως ο ΕΛΓΑ να προχωρήσει στην πρώτη αναθεώρηση του προϋπολογισμού του έτους 2019, λόγω του μεγάλου όγκου αποζημιώσεων που πρέπει να καταβληθούν στον τομέα της φυτικής παραγωγής. 
Με απόφαση του Δ.Σ. η αναθεώρηση εγκρίθηκε στις 31/5, και προβλέπει τη μόχλευση επιπλέον 42 εκατ. ευρώ για τον σκοπό αυτό. Με δεδομένο ότι η απόφαση έγκρισης πρέπει να περάσει πρώτα από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους, έως αρχές Ιουλίου εκτιμάται και η καταβολή του 30% των αποζημιώσεων στο τομέα της φυτικής.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Που ειναι τα μετρα που ανακοινωσε ο υπουργος για τα χαλαζια στα ροδακινα;Μαυρο στο σηφακη και στην ντορα που μιλουσε για προκαταβολες 7ιουλιου μηδεν βουλευτες στην πελλα ξυπνατε αγροτες μας τελιωσαν ολα απληρωτα τα εχουμε και αυτοι το μονο που τους νοιαζει πως θα μπουν στη βουλη να περνουν 10000 για να μας κοροιδευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα στους αγρότες τους γρινιάριμες σε δέκα μέρες θα τα πάρατε πολλαπλά από τον Κούλη.

      Διαγραφή
  2. Σε περιμένει ο σταμενιτης ο σωτήρας σου τι όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν δωσουν....ουτε ψηφο απο τους αγρότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ,ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ , ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΛΑΨΙΑΡΗΔΕΣ

      Διαγραφή
  4. Μόνο το παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο ανοιγε τις τράπεζες την Κυριακή στις εκλογές του 2000 καιι έδινε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτη η μιζέρια που διακατέχει τον περισσότερο αγροτικο κοσμο τέλος δεν θα έχει και όχι γιατί φταίνε οι ίδιοι αλλά γιατι δέχτηκαν (άλλωστε βόλευε αρκετους) να είναι μέρος του πελατειακού σχεδιασμού των "νόμιμων ιδιοκτητών "της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.