Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία για την έκδοση υπηρεσίας και φύλαξη εκλογικών τμημάτων από την Ένωση Αστυνομικών Κιλκίς


-Καταγγέλουμε την Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς όπου έκδωσε διαταγή για διάθεση Αστυνομικής δύναμης προς φύλαξη εκλογικών τμημάτων κατά την διενέργεια των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής 02/06/2019, μόλις μία ημέρα δηλαδή το Σάββατο 01/06/2019, ενημερώνοντας τους Αστυνομικούς που επρόκειτο να εργαστούν σε ωράριο 06:00-14:00 της 02/06/2019 μετά τις 15:00 της 01/06/2019 και ενώ είχε ήδη αρχίσει η φύλαξη των εκλογικών τμημάτων.

-Απαράδεκτο  σε περίοδο εκλογών όπου όλες οι Υπηρεσίες είναι κατάλληλα προετοιμασμένες για την ομαλή διαξεγωγή αυτων  και μάλιστα κατά την διαδικασία επαναληπτικής ψηφοφορίας, όπου συμμετέχει σε εκλογές μόνο ο δήμος Κιλκίς, η Υπηρεσία να μην έχει διατάξει σχετικά για την φρούρηση των εκλογικών τμημάτων εγκαίρως.

-Καταγγέλλουμε για ακόμη μια φορά την καταπάτηση των δικαιωμάτων περί έκδοσης εβδομαδιαίας Υπηρεσίας και την προχειρότητα με τη οποία εκδίδονται οι διαταγές, διαταράσσοντας για ακόμη μια φορά την οικογενειακή ζωή των εργαζόμενων Αστυνομικών.

-Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του αρμόδιου τμήματος για την φύλαξη των εκλογικών τμημάτων, που ΄΄πέταξε΄΄σαν τσουβάλια στην κυριολεξία του Αστυνομικούς σκοπούς στα εκλογικά τμήματα, χωρίς να προβλέψει έστω για την προφύλαξη τους από καιρικές συνθήκες, κλειδώνοντας τους εκτός εκλογικών τμημάτων.

-Ποιος ευθύνεται κύριοι για αυτήν την προχειρότητα; Θα  αποδοθούν επιτέλους ευθύνες;

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Πάτε μια εδβομάδα να δουλέψετε σεκιούριτι να δείτε τι σημαίνει δουλειά και αποδοχές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για χαλαρώστε λίγο ρε μάγκες... Και κοιτάξτε να πιάσετε κανέναν εγκληματία που το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να κρύβεστε πίσω απ' τα δέντρα με το ραντάρ και να κόβεται κλήσεις.εισπρακτορες των δήμων καταντησατε.η τεμπελιά σας όρια δεν έχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.