Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων και επανέλεγχο των ακύρων ζήτησε ο Στάθης Καστερίδης


Αίτηση για επανακαταμέτρηση και επανέλεγχο των άκυρων ψηφοδελτίων (ήταν 380) στο δήμο Πέλλας κατέθεσε χθες αργά το βράδυ στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών η παράταξη "Πέλλα δήμος για Όλους" του Στάθη Καστερίδη, μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων. Από την πλευρά του συνδυασμού ισχυρίζονται ότι ο υψηλός αριθμός των ακύρων δεν δικαιολογείται καθώς η εκλογική διαδικασία χθες ήταν εύκολη αφού δεν υπήρχαν πολλά ψηφοδέλτια και συνδυασμοί, αλλά ούτε και σταυροδοσία. 
Επίσης από την πλευρά του Στάθη Καστερίδη ζητήθηκε και επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων, λόγω της μικρής διαφοράς που προέκυψε στο αποτέλεσμα αλλά και λόγω του γεγονότος ότι σύμφωνα με δικά τους στοιχεία σε κάποια εκλογικά τμήματα το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό και κλείνει ακόμη περισσότερο την "ψαλίδα".
Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος και ο συνδυασμός "ΠΕΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ" είναι ο τελικός νικητής των εκλογών στο δήμο Πέλλας, με ποσοστό 50,16% και 14.626 ψήφους. Ο Στάθης Καστερίδης με τον συνδυασμό "ΠΕΛΛΑ δήμος για όλους", μετά από μια καταμέτρηση -"θρίλερ" όπου η η πρώτη θέση άλλαζε συνεχώς πλευρά, πήρε ποσοστό 49,84% και 14.530 ψήφους. 

ΗΕ karatzova.com

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πάλι χάλια τα κάναμε εμείς οι " δημοκρατικοι" αφού μας σκόρπισαν κάποιοι " ειδικοι" των εκλογών ενώ καθόντουσαν στα γραφεία τους τι να πω μην ψάχνουμε ευθύνες άλλου μόνο αυτοί φταίνε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.