Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Ανδρέα Καραφυλλιά


Θέλω να σας ευχαριστήσω ολόθερμα για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και μου δώσατε την δυνατότητα να συνεχίσω ΜΑΖΙ σας την προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας του Δήμου Πέλλας. Μέσα από συνεχή δουλειά, προτείνοντας βιώσιμες προτάσεις και λύσεις ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ χωρίς διακρίσεις, χωρίς μεγαλοστομίες και συγκρούσεις με μοναδικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ενίσχυση της προόδου και της ανάπτυξης του τόπου που όλοι αγαπάμε. Θα ήθελα τέλος να συγχαρώ και όλους τους συνυποψηφίους μου, εκλεγμένους και μη, για τον αξιοπρεπή και έντιμο αγώνα που δώσαμε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Γελάνε και τα χορτάρια θα μας φάνε τα χόρτα ούτε αυτα δν πατε να κοψετε η χειρότερη πολη με διαφορα.πες μας τι εκανε ο σταμκος τόσα χρόνια . μήπως προσωπικό συμφέρον και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σε χαίρονται και να σε καμαρώνουν οι ψηφοφόροι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρχοντας είσαι φικε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι να ωαπορεις .Ενας Δημαρχος ανυπαρκτος με μηδεν εργο,επανεξελεγη απο τους ...Ζουλου ,που απλα ηθελαν σιγουρια στο συνδρομο της Στοκχολμης. Με σημαια το Υπερ-πατριωτισμο και τη συμφωνια των Πρεσπων,συλλαλητηρια και εμβατηρια που δεν κοστιζουν στους πολιτες... Καλα να παθετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηδέν επί μηδέν ισον απροσδιόριστο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι να μαζευτείτε ένα Σαμοπουλο δεν φτάνετε σε εξυπνάδα γνώσεις έργα και μόρφωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. etoimastite apo tora gia tin alli fora me laki dimarxo
    o kalyteros kai me diafora stamko etimasou erxete i sira sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο ο θωμαίδης θα σώσει την Πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.