Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη ρελάνς ΠΑΟΚ και Σαββίδη: Συμφωνία με τον Αμπελ Φερέιρα


O ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με τη Μπράγκα δίνοντας 2 εκατ για να φέρει τον 40χρονο Άμπελ Φερέιρα.
Το next big thing της προπονητικής στην Πορτογαλία θα είναι από... αύριο στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Από το βράδυ της Παρασκευής το όνομά του Άμπελ ήταν στην κορυφή της λίστας των πρωταθλητών. Όσα ονόματα ακούστηκαν ή γράφτηκαν, κυρίως από την ελληνική πραγματικότητα δεν συζητήθηκαν καν. Ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε top class προπονητή, όχι τόσο ως όνομα, αλλά από το υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, με φιλοδοξίες, κινητρο, που θα ταυτίζεται με τα αγωνιστικά θέλω του ΠΑΟΚ και κυρίως η... πείνα του για διακρίσεις.

Το πρωί του Σαββάτου ο κύβος είχε ριφθεί. Ο Άμπελ Φερέιρα ήταν ο εκλεκτός, συγκέντρωνε όλα τα αβαντάζ που ήθελε ο ΠΑΟΚ αλλά είχε κι ένα μεγάλο μειονέκτημα. Δεν ήταν ελεύθερος. Δεσμευόταν με συμβόλαιο με μια ομάδα παραδοσιακά σκληρή στις διαπραγματεύσεις. Όπως κι αποδείχθηκε στην πράξη.

Η Μπράγκα δεν φάνηκε από την πρώτη στιγμή διατεθειμένη να αφήσει έτσι εύκολα τον προπονητή της, έχοντας αντιληφθεί πως έχει απέναντί της μια ομάδα που δεν διστάζει να μπει στην λογική της εξαγοράς από το να στραφεί στην ελεύθερη αγορά. Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας «πόνταρε» πολλά πάνω στον Φερέιρα καθώς τον θεωρούσε κομβικό για τη νέα σεζόν.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ μέτρησε τις δυνάμεις του και μπήκε αποφασισμένος στη... μάχη των διαπραγματεύσεων με την πορτογαλική ομάδα. Το βράδυ εξελίχθηκε σε... θρίλερ με μαραθώνιες διαπραγματεύσεις ενώ η συνέχεια δόθηκε σήμερα το πρωί με την τελική συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπράγκα. Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να δαπανήσει ένα... σκασμό λεφτά, αλλά μόνο έτσι «απαντάς» σε τέτοιες περιπτώσεις, παραμονή την έναρξης της προετοιμασίας και και όταν αναζητάς Top όνομα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ότι δεν γίνετε με λεφτά...γίνετε με πολλά λεφτά τεράστιε Σαββίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.