Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Μίλτση στη Φλαμουριά Έδεσσας


Στο πένθος βυθίστηκε από χθες ο αθλητικός κόσμος της Πέλλας και η τοπική κοινωνία της Φλαμουριάς από την τραγική είδηση θανάτου του 24χρονου Γιώργου Μίλτση σε τροχαίο δυστύχημα. Σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 19:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Φλαμουριάς  θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία. 

Όπως είναι ήδη γνωστό το τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πτολεμαΐδα όταν γυναίκα οδηγός με το αυτοκίνητό της  «θέρισε» έξι ποδηλάτες.
Ο εκλιπών ήταν σπουδαστής στην Φλώρινα είχε ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με την ποδηλασία ενώ παλαιότερα ήταν αθλητής Στίβου δρόμων ταχύτητας στον ΠΑΣ Φλαμουριάς και τον ΓΥΣΕ.  Άριστος χαρακτήρας και πολύ αγαπητό πρόσωπο στον αθλητικό κόσμο ως διαιτητής της ΕΠΣ Πέλλας.
Θυμίζουμε ότι στο φοβερό τροχαίο τραυματίσθηκε θανάσιμα ακόμα ένας ποδηλάτης 25 ετών από το Δήμο Σερβίων ενώ οι άλλοι τέσσερις ποδηλάτες σύμφωνα με τον διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδος είναι εκτός κινδύνου. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Κρίμα τόσο νέα παιδιά...Κουράγιο στους γονείς...Καλό παράδεισο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.