Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΤΟ Πέλλας της ΚΝΕ διοργανώνει ιστορικό περίπατο σήμερα στην πόλη των Γιαννιτσών


Ιστορικό περίπατο διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 19 Ιούνη η ΤΟ Πέλλας της ΚΝΕ στη πόλη των Γιαννιτσών με τίτλο «Έλα και εσύ στον ιστορικό περίπατο! Μάθε την αλήθεια για την ιστορία του τόπου μας!». Το ραντεβού είναι στις 11.00 πμ στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

-  11.30 Επίσκεψη και συζήτηση στην Πλατεία ΕΠΟΝ.

-  12.00 Επίσκεψη στην οδό «Αφων Παπαϊωάννου», Τα τρία αδέρφια Παπαϊωάννου, οι τρεις επονίτες, εκτελέσθηκαν το Σεπτέμβρη του 1944 στην πόλη των Γιαννιτσών.

-  12.30 Κατάθεση λουλουδιών στο μνημείο των «110 εκτελεσθέντων δημοτών Γιαννιτσών» από γερμανικά στρατεύματα και αντικομμουνιστικές οργανώσεις το 1944.

-  13.00 Περίπατος στο Ελευθεροχώρι Γιαννιτσών και κατάθεση λουλουδιών στο μνημείο «Ολοκαυτώματος του Ελευθεροχωρίου» από γερμανικά στρατεύματα και την αντικομμουνιστική οργάνωση ΠΑΟ στις 14 Σεπτεμβρίου του 1944.

-  14.00 Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και συζήτηση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Κουβέντουλα,βολτίτσα, φαγητό, ποτάκι.Μια χαρά.Πετάμε και δύο στεφάνια και καθαρίσαμε.Γιαυτό 100 χρόνια στο 5% θα είστε.Διάσπαση κόντρα διάσπαση και ξύλινος λόγος.Απο έναν ανανήψαντα εκ της Αριστεράς σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που εισαι ανανηψαντα,εχει ενα συλλαλητηριο για τ μακεδονια,μη ξεχασεις να πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε σε αυτούς πήγα φίλε, αλλά ούτε και σε σας είναι να έρθει άνθρωπος με έστω και λίγο μυαλό.Στη δουλειά μου πήγα γι'αυτό και μέσα στη κρίση είμαι στη καλύτερη επαγγελματική μου περίοδο.Ουτε Στάλιν ούτε Μεγαλέξανδρος.Δουλειά αεριτζηδες, δουλειά.

      Διαγραφή
  3. Περάστε από την ιατρού Μάγγουυ να πείτε στους νέους σας πως έσφαξαν τον γιατρό και μακεδονομαχο Μάγγο Σύντροφοι από την Αξό μετά από την Μιχαήλ Ράλλη να δείτε τους συγγενείς του να σας πούνε πως τον σκότωσαν στην τζενα και στη ποζατζιδη να μάθετε πως τον σκότωσαν οι Ελασίτες στο πενταπλάτανο, ζουν και οι συγγενείς Αυτού. Τέλος πάντε στα νεκροταφεία της Αγίας Παρασκευής στο στρατιωτικό τμήμα που βρίσκονται θαμμένοι εικοσάχρονοοι φαντάροι από τη μάχη του Μανδαλου σκοτωμένου σε ενεδρα του ΔΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι συγγενείς σου μήπως πρωτοστάτησαν στην εκτέλεση των 114 τον Σεπτέμβριο του '44;

      Διαγραφή
    2. Αντιθέτως έχω συγγενείς 2 στον ομαδικό τάφο. Οι δικοί σου σίγουρα θα ήταν στον λοχο των Σλαβομακεδόνων του 36ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ που αν Και
      Πανίσχυρο δεν έριξε Ούτε μία τουφεκιά για να σώσει την Πόλη από τα σκυλιά του Σούμπερτ. Άλλωστε κρατούσαν σφαίρες Για την σφαγή των "" ταξικών"" εχθρών το Δεκέμβριο του 44

      Διαγραφή
    3. Ποιοί σκοτώσαν τους δυο συγγενείς σου στον ομαδικό τάφο , ποιά ήταν τα σκυλιά του Σούμπερτ;Οι σλαβομακεδόνες του 30 συντάγματος;Σε όλη την Ευρώπη τους συνεργάτες των Ναζί τους τιμώρισαν παραδειγματικά, μόνο στην χώρα μας τους ενσωμάτωσαν στο μτεταεμφυλιακό κράρος!!!

      Διαγραφή
    4. Ελληνικά δύσκολα να καταλάβετε οι Σλαβομακεδόνες

      Διαγραφή
    5. Απάντησες ουσιαστικά βλέπω!!!Ασχολήσου τώρα με την ορθογραφία!!!Οσο για το πότε εξελληνίστηκαν οι πρόγονοι σου δεν είναι τόσο δύσκολο να το βρεις.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.