Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα της Θεοδώρας Τζάκρη για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Η νέα γενιά, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Πέλλας,  ξεκινούν αύριο την πρώτη τους μεγάλη μάχη για να διακριθούν και να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους. Έχει σημασία, τα παιδιά μας,  να μπουν σε αυτή τη δοκιμασία χωρίς άγχος και χωρίς οποιαδήποτε πίεση από όλους εμάς τους μεγαλύτερους. Αρκεί το δικό τους άγχος. Ο δικός μας ρόλος είναι να στηρίξουμε τα παιδιά μας,  όπως κάναμε σε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια. Και απλά να τους ευχηθούμε ολόψυχα «καλή επιτυχία».
Μέσα από την καρδιά μου αισθάνομαι τη σιγουριά της ελπίδας ότι τα παιδιά μας θα τα καταφέρουν. Όχι απαραίτητα γιατί θα γράψουν άριστα, αλλά γιατί θα ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε μια απόλυτα αντικειμενική και διαφανή διαγωνιστική διαδικασία, όπου η επίδοση είναι σκοπός και όχι αυτοσκοπός. Είναι το πρώτο τους βήμα στη διαδικασία της ζωής των ενηλίκων πολιτών. Και τους καλωσορίζουμε σε αυτήν.  

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μόνο που εσείς δεν τους αφήσατε μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι τρέξιμο έχουν μεταξύ τους οι δυο βολευτλεςτου νομού μας. Ο ένας περιμένει τον άλλον στη γωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.