Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Γιαννιτσών


Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ενέργεια της διοίκησης του Νοσοκομείου που συγκέντρωσε το πρώην εργολαβικό προσωπικό και τους εργαζομένους μέσω σύμβασης ΟΑΕΔ για να τους ενημερώσει. Εκεί παραβρέθηκε η πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Τζάκρη όπου φωτογράφησαν το κακό τέλος των συγκεκριμένων εργαζομένων (παύση συμβάσεως και επαναφορά προσλήψεων μέσω εργολάβων) σε περίπτωση αλλαγής κυβέρνησης. Έτσι ζητήθηκε η παραμονή τους στην εξουσία δίνοντας τους ελπίδες για καλύτερο μέλλον και συνέχεια της εργασίας τους.
Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση αυτή 20-6-2019 και ώρα 14:00. Για άλλη μια φορά αγνοήθηκε το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων όπου δεν καλέστηκε κανείς.
Στη συγκέντρωση αυτή θα έπρεπε να παραβρεθούν οι πολιτευτές όλων των κομμάτων έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να είχαν μια πλήρη και αντικειμενική εικόνα. Αυτή θα ήταν η ορθή στάση από πλευράς διοίκησης.
Βγάλτε τα συμπεράσματα σας για τον σκοπό της συγκέντρωσης αυτής 15 μέρες πριν τις εθνικές εκλογές.

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Δηλαδη εσεις δεν ακούτε στις τηλεοράσεις καθε μερα του πρωην υπουργους τγς ΝΔ να λενε οτι θα τους διώξουν; δεν το ακουτε; η μαλλον αυτο θελετε ; υποκρισία ....σε ολο της το μεγαλειο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε αχάριστοι που δεν ευγνωμονούμε τον πολάκη που επί των ημερών του η δημόσια υγεία έχει φτάσει στο επίπεδο παροχών λουξ κλινικής του Λονδίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υποθέσω ότι όταν τους διώξει ο Μητσοτάκης εσείς θα κάνετε απεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτά που κάνετε θα μεγαλώσει και άλλο η ψαλίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι σίγουρος ότι αυτή την διάνοια τον διοικητή Του νοσοκομείου Γιαννιτσών ο Μητσοτάκης θα τον παρακαλάει να μήνει λόγω αξιοκρατίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.