Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ι. Τζαμτζής: Ψευδή τα σενάρια που διακινούνται περί καθόδου μου στις βουλευτικές εκλογές


Δήλωση Ι. Τζαμτζή πρώην βουλευτή - Νεοεκλεγέντος Περιφερειακού Συμβούλου Πέλλας 

Εδώ και μερικές μέρες διακινούνται σενάρια συμμετοχής μου στις βουλευτικές εκλογές. Ποιο συγκεκριμένα, κάποια κυρία τηλεφώνησε σε συμπολίτη μου λέγοντας «τηλεφωνώ από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας του κ. Τζαμτζή και θέλουμε την στήριξη σας για τις βουλευτικές εκλογές».
Δεν γνωρίζω ποιο είναι το συμφέρον, ποιοι  είναι οι λόγοι και που αποσκοπούν αυτοί ή αυτός που διακινούν αυτά τα σενάρια.
Εάν ήθελα να είμαι υποψήφιος βουλευτής θα ήμουν,  διότι είχα συναντήσει τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη και μου είχε δώσει το «πράσινο φως» για τις εκλογές, από τον Φεβρουάριο του 2017.
Επέλεξα να αποδεχτώ την πρόσκληση του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα και να είμαι υποψήφιος μαζί του στις Περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου, όπου εκλέχτηκα με την αγάπη σας και την ψήφο σας 1ος Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας. Εκεί θα συνεχίσω και είναι ψευδή τα σενάρια που διακινούν κάποιος ή κάποιοι περί καθόδου μου στις βουλευτικές εκλογές. 
Πάντοτε τιμώ την ψήφο των συμπολιτών μου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Δανη το όνομα σου πουθενά δεν έπαιξε εδώ και μήνες για τις λίστες της ΝΔ. ΚΆΤΣΕ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΚΆΘΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΕΊΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλα επέλεξες την σιγουριά της περιφερειας ,αλλιώς μαυρο και πατος στις βουλευτικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι λεει ο άνθρωπος ,τηλεφωνώ απο το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ιορδάνη τζαμτζη... Το κανει για να μας πει οτι θα γίνει αντιπεριφερειάρχης και δεύτερο για να καρφώσει άλλον που δεν τιμά την ψήφο των συμπολιτών. ουτε Βαλτος να ήτανε.. Αλλα δανη μου σταμάτα τα ανούσια ,γιατί απο αυτά αναγκάστηκες να εγκαταλείψεις το βουλευτικη...ήδη αλλοι κινούν τα νήματα να μοιραστεί η θητεία του αντιπεριφερειάρχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ, ΗΡΕΜΗΣΑ.
    Α ΡΕ ΠΑΞΙΜΑΔΟΚΛΕΦΤΡΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΑΝΗ : ΣΤΗΝ ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΈΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ( ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ) ... Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΣΟΥ ΉΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΆΚΑΙΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε αντιπεριφερειαρχης και αμα γουσταρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κάντε πλάκα να τον βάλετε αντιπεριφερειαρχη αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΙΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΔΑΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΑΛΩΜΕΝΗ ΞΑΝΘΙΑ. ΤΡΕΞΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.