Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε απόγνωση οι παραγωγοί της ανατολικής Αλμωπίας από τη καταστροφική χαλαζόπτωση!



Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε το απόγευμα της Κυριακής περιοχές -κυρίως- της Ανατολικής Αλμωπίας

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στα χωριά Αρχάγγελος και Περίκλεια του δήμου Αλμωπίας, μέσα σε λίγα λεπτά ο ουρανός μαύρισε και η καλοκαιρινή μέρα μετατράπηκε σε χειμωνιάτικη! Το μπουρίνι ξέσπασε με ένταση και την καταιγίδα διαδέχθηκε η έντονη χαλαζόπτωση.

«Το χαλάζι που έπεφτε ήταν σε μέγεθος που έχει το μπαλάκι του πινγκ πονγκ», λένε οι κάτοικοι οι οποίοι είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη τον κόπο μιας χρονιάς να χάνεται καθώς δενδροκαλλιέργειες όπως το κεράσι καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Σε οικονομικό αδιέξοδο και απόγνωση…

Οι αγρότες - κερασοπαραγωγοί των ανατολικών χωριών του Δήμου Αλμωπίας βρέθηκαν, για μια ακόμη φορά φέτος, μπροστά σε μια μεγάλη καταστροφή, από τις μεγαλύτερες –αν όχι η μεγαλύτερη- των τελευταίων ετών, καθώς είδαν κόπους ενός έτους να καταστρέφονται από το πέρασμα των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξε την περιοχή.

Φυσικά ζητούν άμεση παρέμβαση του ΕΛΓΑ για γρήγορη καταγραφή των ζημιών και άμεσες αποζημιώσεις γιατί θα βρεθούν στο μεγαλύτερο οικονομικό αδιέξοδο των τελευταίων ετών από το πλήγμα που δέχθηκαν στο εισόδημά τους φέτος λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. 






Δημοσιεύτηκε από Dionysis Drenos στις Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΝΤΟΡΚΑ-ΣΗΦΑΚΑΣ-ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ, WERE ARE YOU?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλον ξεχασες τι επαιρνες με τον μπαρμπαγιωργο!Αλλα τετοιοι ειμαστε θυμαστε εσεις οι κερασαδες τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΑΠΟ 50 ΧΙΛ ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΝΩ ΣΤ ΚΑΜΠΟ 1 1.5 ΧΙΛ Μ Τ ΖΟΡΙ ΑΣΕ Π ΤΑΧΑ ΚΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟ Τ ΧΡΗΜΑ Τ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ακριβως οπως τα λες.πολλες φορες ειπα δεν ξανασφαλιζω.τελος παντων ειναι μη σε βρει

      Διαγραφή
  4. Είναι δυνατόν εσείς οι καλοκαγαθοι άνθρωποι να πιστεύετε ότι αρέσει σε οποιονδήποτε παραγωγό να βλεπει την παραγωγή του να καταστρέφετε για να πάρει αποζημίωση; όλο μιλάμε για τις αποζημιώσεις που παίρνουν τα βουνά, για τα έξοδα που κάνουν οι αγρότες ούτε να κάνει κάποιος λόγο. Επίσης, τα 100 στρέμματα δε συγκρίνονται με 10 για να έχεις ισότιμα ποσά. Εγώ φίλε με το πόνο σου συμπάσχω,εσυ με τον δικό μου λυσσομανας; που έχει πάει η ανθρωπιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.