Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Engine Carbon Clean και στο Ν Πέλλας: Η απόλυτη Αναζωογόνηση του Κινητήρα σας!Η κορυφαία τεχνολογία καθαρισμού κινητήρων εσωτερικής καύσης Engine Carbon Clean, με περισσότερα από 240 σημεία εξυπηρέτησης παγκοσμίως, έφτασε και στο Ν. Πέλλας!

Η τεχνολογία Engine Carbon Clean παράγει μόνο καθαρό υδρογόνο και μόνο καθαρό οξυγόνο για τον καθαρισμό οποιουδήποτε κινητήρα εσωτερικής καύσης από συσσωρεύσεις και επικαθίσεις άνθρακα.

Είναι κατάλληλη για κάθε βενζινοκίνητο, πετρελαιοκίνητο και υγραεριοκίνητο κινητήρα από μοτοσυκλέτες, επιβατηγά, φορτηγά και λεωφορεία, γεωργικά μηχανήματα και μηχανήματα έργου έως γεννήτριες ισχύος και πλοία.

Η αναζωογόνηση των κινητήρων γίνεται με μη επεμβατικό τρόπο, χωρίς αποσυναρμολόγηση μηχανικών μερών, χωρίς την χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών, με ασφάλεια και με απολύτως οικολογικό τρόπο.

Αφήστε τον κινητήρα σας να “αναπνεύσει” πιο εύκολα για να σας επιστρέψει όσα έχετε χάσει με την πάροδο του χρόνου, πετυχαίνοντας:

Οικονομία καυσίμων 
Επαναφορά της Ισχύος και Επιδόσεων 
Μείωση Εκπομπών Ρύπων
Πρόληψη Δαπανηρών Επισκευών

 Η τεχνολογία Engine Carbon Clean είναι πιστοποιημένη με CE, EMC και ISO/AS, διαθέτει διακρίβωση αποτελεσμάτων μείωσης καπνού και εκπομπής ρύπων, διακρίβωση παραγόμενων αερίων, δηλώσεις κατασκευαστών όπως Cummins, DAF και Scania.

Τα συστήματα Engine Carbon Clean κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Διατηρήστε τον κινητήρα σας καθαρό, ήσυχο και αποδοτικό, επιμηκύνοντας την διάρκεια “ζωής” του.
Καθαρότερος κινητήρας, σημαίνει μικρότερη κατανάλωση ανά χιλιόμετρο.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ν. Πέλλας και Ημαθίας, Ταρασίδης Ανδρέας, Μιαούλη 10, Αριδαία.

Ερχόμαστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού καλέστε: 2384309043 & 6945667710
enginecarbonclean.gr


Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια:

 1. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους συνεργάτες μας στον Νομό Πέλλας, να δώσετε τύπο οχήματος και κυβισμό, να ρωτήσετε ότι άλλο χρειάζεστε και να κανονίσετε το ραντεβού σας.
  ECC@PELLA (Mobile Service): +30 23843 09043 / +30 6945 667710

  Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία,
  Η ομάδα της EngineCarbonClean Ελλάδας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.