Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπηρεσία 112: Αποστολή δοκιμαστικών SMS την Τετάρτη- Τι ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας


Η νέα δοκιμαστική εκπομπή μηνυμάτων  του 112 θα γίνει αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Οι νέες δοκιμαστικές αποστολές SMS του Συστήματος Συναγερμού Πολιτών θα γίνουν στο χρονικό διάστημα από τα 10:00 έως τις 12:00 με ευθύνη του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, εκπομπές - μηνύματα της υπηρεσίας Cell Broadcast και SMS στην περιοχή της Σύρου».
Σύμφωνα με τη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας «οι εκπομπές Cell Broadcast θα ληφθούν από όσες κινητές συσκευές βρίσκονται εντός της περιοχής και υποστηρίζουν την υπηρεσία εκπομπής κυψέλης (Cell Broadcast) ή/και έχουν γίνει ρυθμίσεις ώστε να είναι ενεργοποιημένη».

Τι θα γράφουν τα συγκεκριμένα SMS:
Τα μηνύματα SMS που θα λάβουν οι κάτοικοι και επισκέπτες της Σύρου στα κινητά τους, σύμφωνα με τη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, θα έχουν την εξής μορφή:
«ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΗ-ΜΜ-ΕΕΕΕ ΩΩ:ΛΛ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΕΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ».
Οι πρώτες δοκιμαστικές αποστολές μηνυμάτων είχαν γίνει στις 12 Ιουλίου, ενώ την ίδια ημέρα έγινε η πρώτη πιλοτική δοκιμή του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112, παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.