Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκτός φυλακής ο Κορκονέας


Με διαδικασίες… εξπρές φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε η αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα εκτός φυλακής, έχοντας εκτίσει το σύνολο της ποινής του.
Ο πρώην ειδικός φρουρός, ο οποίος δολοφόνησε, τον Δεκέμβρη του 2008, τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια, αποφυλακίστηκε σήμερα το απόγευμα, έπειτα από την μειωμένη ποινή 13 ετών που του επιβλήθηκε χθες από το Μεικτό Ορκωτό Λαμίας.
Από νωρίς το πρωί, κινήθηκαν οι διαδικασίες να εκδοθεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, απόσπασμα της απόφασης το οποίο και επιδόθηκε στη διοίκηση των φυλακών, με συνέπεια από εκεί και μετά να τρέξουν οι λεπτομέρειες για την αποφυλάκιση του.
Όπως έγινε γνωστό έξω από τις φυλακές ήταν οι δυο γονείς του Κορκονέα που περίμεναν την αποφυλάκιση του και στη συνέχεια με αυτοκίνητα έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση .
Υπενθυμίζεται ότι, χθες, το δικαστήριο αναγνώρισε στον Επαμεινώνδα Κορκονέα το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου. Το δικαστήριο του επέβαλε, τελικά, ποινή 13 ετών, ανατρέποντας την ισόβια κάθειρξη στην οποία είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ελληνική Δικαιοσύνη... το παιδί Πότε θα επιστρέψει σπιτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιο παιδι αυτο που σκοτωσε ο κουφοντινας............

      Διαγραφή
  2. Η πλάκα είναι οτι με νόμο που έβγαλε ο συριζα για να βγάλει τα ''παιδιά'' του από μέσα βγήκε αυτος έξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΕ ,ΑΠΕΥΔΕΥΤΕ , ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΤΕΡΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΒΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ. ΣΤΙΧΟΙΜΑΤΙΖΩ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ!!!

      Διαγραφή
  3. Αυτοί του ΣΎΡΙΖΑ ότι ακούμπησαν σκ@τα τα εκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.